Jimm's

Jimm’s 20v historiikki, osa 2: Lantrek

Jimms TeamFeb 26, 2021 - lukuaika < 1 min Reading Time: < 1 minute

LanTrek-aiheinen roadtrip-video katsottavissa Youtube-kanavaltamme!

Jimm’sin historiikin toisessa osassa tutustutaan LanTrek – lanitapahtumaan, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkopelitapahtumista. Tapahtuman järjestää LanTrek ry.

LanTrek järjestettiin ensimmäistä kertaa Ylöjärven lukiolla vuonna 2001 parinkymmenen osallistujan voimin. Vuosien kuluessa tapahtuman osallistujamäärä on kasvanut ja sen mukana myös tila- ja resurssitarpeet ovat muuttuneet.
Nykyään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävä LanTrek kuuluukin Suomen suurimpiin verkkopelitapahtumiin.

Jimm’s tuli mukaan LanTrekin toimintaan vuonna 2013. Ensimmäisenä mukanaolovuonna Jimm’s toimitti tapahtumaan tarvikkeita ja oheislaitteita infotiskiltä myytäväksi.

Seuraavana vuonna LanTrekeilla oltiinkin sitten jo isommin mukana, omalla myyntipisteellä sekä konelainalla. Tällä päivämäärällä, 26.2. – 1.3. 2015, Jimm’s oli jo kolmatta kertaa mukana tapahtumassa, odotettuna ja tärkeänä yhteistyökumppanina.
LanTrekin pääkoordinaattori Juha-Matti Haapala kertoo, että Jimm’s valikoitui yhteistyökumppaniksi juuri sen takia, että Jimm’s on pystynyt kasvamaan tapahtuman muuttuvien tarpeiden mukana ja on ollut aina luotettava yhteistyökumppani.

LanTrek ja muut vastaavan kaltaiset tapahtumat ovat erityisen lähellä Jimm’siläisten sydäntä, koska tapahtumissa pääsemme jalkautumaan asiakkaidemme joukkoon täysin eri tavalla.
Harrastajilta harrastajille – mentaliteetti näkyykin toiminnassamme vahvasti, ja asiakkaat ja tapahtumavierailijat viihtyvät Jimm’sin pisteellä tutkimassa tuotteita ja seuraamassa erilaisia aktiviteetteja.

Vähemmän näkyvänä osana yhteistyötä Jimm’s toimittaa LanTrekeille myös peliturnauksissa käytettävät koneet oheislaitteineen.
Tällä varmistetaan se, että kaikilla peliturnauksiin osallistuvilla on tasavertaiset laitteet, ja näin kilpailu tapahtuu nimenomaan pelitaitoihin pohjautuen.

Tänä vuonna poikkeuksellisesta maailmantilanteesta johtuen Lantrek-tapahtuma järjestetään kokonaan verkossa 4. – 7.3., virittäydy siis taajuudelle! Voit bongata lähetyksestä myös Jimm’sin ?

Osallistu LanTrek-onlinetapahtumaan täällä!

https://blog.jimms.fi/abzk/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää