Jimm's

Joka pelaajan lahjaopas

Jimm's teamNov 8, 2023 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Vaikka lahjan antamisessa tärkeintä onkin ajatus, on kuitenkin mukavaa antaa lahja, joka puhuttelee ja ilahduttaa. Kalenterivuosi pitää meillä Suomessa sisällään suuren määrän lahjan arvoisia juhlapäiviä, kuten syntymäpäiviä, vuosipäiviä, valmistujaisia sekä muita merkkipäiviä. Hauskojen juhlien vähemmän hauska varjopuoli on kuitenkin ikuinen murhe siitä, mitä antaa juhlakalulle lahjaksi. Mutta ei hätää, me tiedämme ja sinäkin hyödyt siitä, mitä Jimm’s tietää. 

Pieniä ja vähemmän pieniä paketteja

Kun haluat antaa lahjan, joka tukee harrastusta, palvelee pitkään ja sopii budjettiisi, suuntaa katseesi oheislaitteisiin. Erinomaisia lahjaideoita voivat olla esim. uudet kuulokkeet, hiiri, näppäimistö tai peliohjain. Valinnanvaraa löytyy kattavasti monesta eri hintaluokasta, lukuisilla erilaisilla ominaisuuksilla sekä monessa eri värissä. 

Vinkki! Kirjoittamalla Jimm’sin tuotehakuun esimerkiksi ”pink”, pääset suoraan selaamaan lukuisia vaaleanpunaisia oheislaitteita ja muita tuotteita. Tuotehakua kannattaa muutenkin käyttää hyödykseen. Sen avulla voi hakea esimerkiksi tiettyä laitetta, tuotetta tai merkkiä.

Suuria lahjoja suuriin tarkoituksiin

Se, joka sanoi, että parhaat lahjat tulevat pienissä paketeissa, ei totisesti ole koskaan avannut paketista pelituolia, näyttöä tai kokonaista pelitietokonetta.
Laadukas pelituoli on erinomainen lahja ergonomiastaan huolehtivalle, ja hyvinvoivan kehon avulla pelaaminenkin pysyy paljon mielekkäämpänä!

Harrastuksiin liittyvissä lahjahankinnoissa onkin aina kannattavaa kuulostella lahjan saajaa joko vaivihkaa tai kysyä toiveista suoraan. Myös 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme on mielellään avuksi, jos sinulla on ajatus esimerkiksi tietokoneesta tai näytöstä, mutta et ole aivan varma, mistä lähteä liikkeelle.

Kaikkea kaikille – myös konsolipelaajille

Jimm’s on jokaisen pelaajan verkkokauppa ja tarjonnastamme löytyy laaja kattaus pelejä, oheistarvikkeita sekä pelikonsoleita jokaisen pelaajan tarpeisiin.

Persoonalliset lahjat fanituotevalikoimasta

Mitä antaa hänelle, jolta löytyy jo kaikkea? Jimm’sin lahjakortti on aina oivallinen täsmävalinta tilanteisiin, jolloin ei ole varmuutta tarkoista toiveista. Lahjakortti on voimassa vuoden, joten se jättää myös lahjan saajalle tilaa täsmätarpeen ilmaantumiselle.
Pelaajalle, joka ei varsinaisesti tarvitse mitään, paras lahja voi olla hyvinkin yksinkertainen. Se voi olla esimerkiksi lempipelihahmolla koristettu paita, hauska lamppu, muki, figuuri tai pehmolelu. Fanituote on usein myös se lahja, jolle kerääntyy eniten tunnearvoa juuri sen henkilökohtaisuuden ja persoonallisuuden vuoksi. Mutta kuten sanottua, ajatus on tärkein ja mitä tahansa valitsetkin, se varmasti ilahduttaa ja on saajalleen merkityksekäs.

https://blog.jimms.fi/acde/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää