Jimm's B2B

Jimm’s B2B custom: pieni ja tehokas kone Unity-käyttöön

Jimm's teamJul 3, 2023 - lukuaika < 1 min Reading Time: < 1 minute

Tiesitkö, että Jimm’s valmistaa myös B2B-käyttöön soveltuvia, täysin kustomoituja tietokonekokonaisuuksia?

Tässä Jimm’s B2B custom – juttusarjassa kerromme erilaisista yrityskäyttöön suunnitelluista, täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyistä kokoonpanoista.

Unity -suunnittelukäyttöön tarkoitetun tietokoneen ensisijainen kriteeri oli pieni koko, käyttötarkoituksen seuratessa tiiviisti mukana. Pieni koko asettaa jonkin verran haasteita esimerkiksi tehokkaiden komponenttien tuottaman lämpökuorman jäähdyttämisessä, ja tällä kertaa prosessorin jäähdytys toteutettiin AiO-nestejäähdytyksellä. Kotelon valinnalla on myös suuri merkitys lopullisen lämpökuorman hallinnassa ja myös tämä näkökulma huomioitiin tässä tapauksessa erityisen tarkasti.

Kuvassa kone etualalla, verrokkina normaalikokoinen PC. Kotelon mitat olivat vaatimattomat (SxLxK) 326 x 140 x 244 mm. Koteloon voit tutustua tarkemmin täällä.

Pieni koko rajoittaa jonkin verran myös koneen muiden komponenttien sekä lisäkorttien kokoa ja määrää. Tähän koneeseen asennettiin yksi näytönohjain ja yksi ssd-tallennuslevy, keskusmuistille jäi vielä laajennusvaraa ja langattomat verkkoyhteydet löytyivät emolevystä valmiiksi integroituna.

Tarkkojen kriteerien, esimerkiksi tässä tapauksessa koon perusteella suunnitelluissa konepaketeissa yksityiskohtiin pitää kiinnittää erityisen paljon huomiota. Yhden tarvittavan asian löytyminen emolevyyn integroituna vapauttaa resursseja muiden yksityiskohtien monipuoliseen huomiointiin.

Jimm’sillä onkin yli 20 vuoden kokemus konepakettien suunnittelusta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Vuosien kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan ratkaisuja tarpeisiin, joita et ehkä vielä tulisi ajatelleeksi, mutta joiden huomiointia kiität mielessäsi vuoden kuluttua.
Ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro meille suunnitelmistasi ja tekniikkatarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle soveliaan ja pitkäkestoisen ratkaisun!

https://blog.jimms.fi/acbz/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää