Featured Big

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – toukokuu 2024

Jimm's teamMay 31, 2024 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Julkaisemme jatkossa kuukausittain poimintoja menneen kuukauden suosituimmista tuotteista. Tässä katsaus toukokuun suosikkeihin.

Vakiokategoriat

Emolevyt

Toukokuu ei tuonut muutoksia emolevykategorian kärkikolmikkoon, ja suosikkien järjestyskin oli pysynyt täysin samana. Ykkösenä siis edelleen Asus TUF GAMING B650-PLUS WIFI ja toisella sijalla sisarmallinsa Asus TUF GAMING B650-PLUS. Kolmatta sijaa pitelee vanhempaa AM4-prosessorikantaa tukeva Asus TUF GAMING B550-PLUS. Sijoituksiin saattaa vaikuttaa kahden mallin kuuluminen mukaan Paahdetut hinnat – tarjouskampanjaan, plus Asuksen oma Dragon’s Dogma 2– pelikampanja.

Prosessorit

Myöskään prosessorikategoriassa ei ollut muutoksia viime kuuhun nähden. Kärkikolmikko pysyi myös prosessoreissa tismalleen identtisenä, ja kolme suosituinta mallia olivat siis AMD Ryzen 7 7800X3D,  AMD Ryzen 5 7600X sekä AMD Ryzen 7 5800X3D. Intel pitelee tiukasti seuraavia sijoituksia, mutta suosituimpien joukkoon Intel ei tässäkään kuussa päässyt nousemaan.

Näytönohjaimet

Toukokuussa näytönohjainten kärki oli pitkästä aikaa kokonaan vihreää leiriä, kun NVIDIAn mallit syrjäyttivät AMD:n mallit kärkikolmikosta.
Ykkössijalla jatkaa edelleen Asus GeForce RTX 4080 SUPER ProArt – OC Edition. Kakkossijalle nousi Asus GeForce RTX 4070 DUAL EVO – OC Edition pudottaen Asus GeForce RTX 3060 DUAL – OC Edition V2 (LHR) -mallin kolmanneksi.

Kotelot

Kotelokategoriassa ei myöskään tapahtunut merkittäviä muutoksia, ainoastaan viime kuun ykkönen Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance putosi kakkossijalle, kun viime kuun nousija  Kolink Observatory HF Mesh ARGB kiilasi ykköseksi. Viime kuun uusi nousija APNX C1 Black pysyttelee ansaitusti mukana kärkikolmikossa.

Yllä mainitut tuotekategoriat pidetään aina mukana kuukausikatsauksessa. Näiden lisäksi nostamme mukaan vaihtuvia tuotekategorioita, jotka ovat tällä kertaa pelihiiret sekä pelinäppäimistöt.

Vaihtuvat kategoriat

Jimm’s pelitietokoneet

Jimm’s on suunnitellut ja koonnut pelitietokoneita pitkään, ja onkin noussut alalla mainittavaksi tekijäksi. Valikoimasta löytyy laaja valikoima sekä heti valmiina GtG-konemalleja, että erikseen tilauksesta kasattavia koneita.

Heti valmiit GtG-mallit ovat koko pelikonekategorian suosituimpia, varmasti juuri siitä syystä, että ne ovat heti tilaushetkellä valmiina toimitettavaksi ja uuden koneen saa pöydälleen tarvittaessa jo saman tai seuraavan arkipäivän aikana. Tällä hetkellä suosituimmat mallit ovat edullisempaa hintaluokkaa edustava Jimm’s Elite 4060, sekä tehokkaampaa rautaa sisältävät Jimm’s Demo Gaming PC -2024 ja Jimm’s Dyaxicon 4070.

Tilauksesta koottavista malleista suosituimpia tällä hetkellä puolestaan ovat Jimm’s Gamer Council 4070 Super, Jimm’s Gamer Infernal 4070 Super sekä Jimm’s Gamer Aurone 7800 XT.

Jos valmiista malleista ei löydy suoraan mielekästä vaihtoehtoa, 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään yksilöllisen koneen suunnittelussa!

https://blog.jimms.fi/ackq/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää