Featured Big

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – helmikuu 2024

Jimm's teamMar 1, 2024 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Julkaisemme jatkossa kuukausittain poimintoja menneen kuukauden suosituimmista tuotteista. Tässä katsaus helmikuun suosikkeihin.

Vakiokategoriat

Emolevyt

Huippusuosittujen Asus-kestosuosikkien väliin on helmikuussa kiilannut MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI -emolevy. Se on ensimmäinen listalle yltänyt MSI-emolevy. Se on myös saanut huikeat 4,8/5 tähteä peräti 68 arvostelussa, joten kyseessä on todellinen arvostelusuosikki!
Muut suosikkimallit olivat Asus TUF GAMING B550-PLUS sekä Gigabyte B650 GAMING X AX.

Prosessorit

AMD jatkaa markkinadominointia, sillä peräti kuusi helmikuun suosituinta prosessoria tuli AMD:lta. Tähän on varmasti osasyynä jo pari viikkoa käynnissä ollut AMD March Madness -kampanja, joka on voimassa vielä 23. maaliskuuta asti. Kampanjassa on mukana peräti 11 eri AMD-prosessoria edulliseen tarjoushintaan.
Suosikkimallit helmikuussa olivat AMD Ryzen 7 7800X3D, AMD Ryzen 7 5800X3D sekä AMD Ryzen 5 7600X.

Näytönohjaimet

Tammikuussa Gigabyte nousi ensimmäistä kertaa näytönohjainten listakärkeen Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC – mallilla, ja helmikuussa Gigabyte veikin jo tuplavoiton! Toinen suosikkimalli oli Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC (LHR). NVIDIAn uudet Super-mallitkin ylsivät jo kärkikastiin, kun Asus GeForce RTX 4070 SUPER DUAL – OC Edition nousi listan kolmanneksi.

Kotelot

Lian Li ja Kolink jatkavat koteloiden suosikkeina. Uutena listalle noussut Kolink Observatory Lite Mesh on näyttävä kotelo, jossa on neljä esiasennettua ARGB LED -tuuletinta monipuolisilla valaisu- ja värivalovaihtoehdoilla. Se on myös saanut erinomaiset 4,2/5 tähteä jopa 23 arvostelussa.
Muut suosikkimallit olivat tuttuun tapaan Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance sekä Kolink Castle.

Vaihtuvat kategoriat

Kuulokkeet

Kuulokkeet eri muodoissaan ovat todella tärkeä osa nykyistä digiviihteen kulutusta. Ilman hyviä kuulokkeita pelaaminen, musiikinkuuntelu ja leffojen katselu ei tunnu juuri miltään. Jimm’sin valikoimista löytyy yli 500 erilaista kuulokemallia kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Helmikuun suosituimmat kuulokkeet ovat kaikki pelikuulokkeita, joissa on mukana laadukas varsimikrofoni.
Suosituimmat mallit olivat Logitech PRO X Wireless LIGHTSPEED, Logitech G PRO X Gaming sekä Asus TUF Gaming H3 Wireless.

Kaiuttimet

Kuulokkeiden tapaan kaiuttimet ovat tärkeä osa kodin viihdekokemusta. Kun kuuntelijoita on enemmän kuin yksi tai kuulokkeet alkavat tuntua tukalalta, laadukkaat kaiuttimet pelastavat tilanteen. Edelleen suosituimpia ovat 2.1-kaiuttimet eli stereokaiuttimet erillisellä bassokaiuttimella tehostettuna. Yhdeksi pitkulaiseksi kaiutinyksiköksi kasatut soundbar-kaiuttimet ovat myös kasvattamassa suosiotaan etenkin helppoa äänentoistoa arvostavien keskuudessa.
Helmikuun suosituimmat tuotteet kaiutinosastolla olivat Creative Pebble Plus, Creative Stage Air V2 soundbar ja THX-sertifioitu Logitech Z623.

https://blog.jimms.fi/acjc/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää