Jimm's

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – marraskuu 2023

Jimm's teamDec 8, 2023 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Julkaisemme jatkossa kuukausittain poimintoja menneen kuukauden suosituimmista tuotteista. Tässä katsaus marraskuun suosikkeihin.

Vakiokategoriat

Emolevyt

Suosituimpien emolevyjen lista koki myllerryksen marraskuussa, kun ASUS-malleilla oli reilu 30 euron tarjouskampanja. Ykköseksi nousi pitkään palvellut työjuhta Asus ROG STRIX B550-F GAMING, joka on ollut myynnissä jo vuoden 2020 kesästä alkaen. Mallin suosio jatkuu vankkana 4,8/5 tähden arvosteluillaan. Silti ei pidä unohtaa valmiiksi koostettuja paketteja, sillä Asus TUF GAMING B550-PLUS -emolevyn, AMD Ryzen 5 5600X -suorittimen ja 16 gigatavun Kingston Fury Renegade DDR4 -muistin yhdistelmäpaketti oli jopa pelkkiä emolevyjä suositumpi marraskuussa.
Muut suosikkimallit olivat Asus TUF GAMING B650-PLUS sekä Gigabyte B650 GAMING Z AX.

Prosessorit

AMD Ryzen 5000 -sarjan prosessorit ja erityisesti vanhempi AM4-prosessorikanta tekivät marraskuussa paluun kärkeen. Asiakaspalautteista poimittua: ”Tällä prosessorilla (AMD Ryzen 7 5800X3D) saa kaikki AM4-kannan tietokoneet nykytasolle pelitehoissa ilman, että joutuu vaihtamaan kokonaan uuteen alustaan. Ainoa negatiivinen puoli on sen korkea lämpötila, kannattaa ottaa tehokas jäähdytin tämän rinnalle.”
Muut suosikkimallit olivat AMD Ryzen 5 5600X sekä AMD Ryzen 7 5800X.

Näytönohjaimet

Lokakuun ykköspaikalle noussut ASUS piti pintansa myös marraskuussa. Myyntiä varmasti avitti alkukuussa käynnissä ollut Alan Wake 2 -pelikampanja. Siksipä NVIDIA käynnistikin loppukuussa uuden kampanjan, jonka aikana näytönohjaimen ostaja saa 60 euron arvoisen PC Game Pass- ja GeForce NOW priority -tilauksen kolmeksi kuukaudeksi käyttöönsä veloituksetta. Kampanja jatkuu peräti 8. tammikuuta 2024 asti.
Suosituimmat näytönohjaimet olivat Asus GeForce RTX 4070 DUAL – OC Edition, Asus GeForce RTX 3060 DUAL – OC Edition V2 (LHR) sekä PowerColor Radeon RX 7800 XT Hellhound.

Kotelot

Suosituimpien koteloiden listakärjessä on ja pysyy kuukaudesta toiseen Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance. Toisella sijalla on kuitenkin jotain uutta ja upeaa, sillä Fractal Design North on noussut nopeasti suosioon tyylikkään puupaneloinnin ja mustan metallin yhdistelmällä. Tämä kotelo sopii ihailtavaksi jopa olohuoneeseen! Kolmas suosikkimalli oli tuttuun tapaan Kolink Castle.

Vaihtuvat kategoriat

Mikrofonit

Pelaaminen on sosiaalista puuhaa ja kaikenlainen muukin kommunikointi on lisääntynyt tietokonemaailmassa muutamassa vuodessa huimasti. Monenlaiset video- ja äänistriimit ovat myös yleistyneet, joten tietokoneeseen liitettävien mikrofonien kysyntä on suorastaan räjähtänyt käsiin. Jimm’sin valikoimasta löytyy peräti 95 erilaista mikrofonia 26 eri valmistajalta. Niiden hintahaarukka on todella laaja, aina kymmenestä eurosta lähes viiteensataan euroon. Marraskuun suosituin malli oli Streamplify MIC ARM, jossa usb-mikrofonin mukana on myös kiinnitysvarsi, joten se on todella helppo ottaa käyttöön.
Muut suosikkimallit olivat Endgame Gear XSTRM USB Microphone -pöytämikrofonit sekä klassikko, Zalman ZM-MIC 1.

Mikrofonijalustat ja -telineet

Monet mikrofonit toimitetaan vakiona pöytäjalustalla ja etenkin pelien tiimellyksessä mikrofoni sopisi paremmin kiinnitysvarren päähän. Näin mikrofonin saa lähemmäs suuta ja pois pelivälineiden tieltä. Mikrofoneja toimitetaan monenlaisilla kierteillä, joten kannattaa tarkistaa, että mikrofoni varmasti sopii valittuun kiinnitysvarteen. Marraskuun toiseksi suosituin Streamplify MOUNT ARM on toteutettu monipuolista kiinnitystä ajatellen, sillä siinä on ainutlaatuinen lisälaitekiinnike. Tämän ansiosta kiinnitysvarsi tukee myös muunlaisia laitteita, kuten kameroita ja valaisimia.
Muut suosikkimallit olivat Endgame Gear MICARM -puomivarsi mikrofonille sekä Millenium MA-2040 -mikrofonijalusta.

https://blog.jimms.fi/acgp/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää