Jimm's

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – tammikuu 2024

Jimm's teamFeb 2, 2024 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Julkaisemme jatkossa kuukausittain poimintoja menneen kuukauden suosituimmista tuotteista. Tässä katsaus tammikuun suosikkeihin.

Vakiokategoriat

Emolevyt

Vuoden 2023 suosituin emolevy Asus TUF GAMING B550-PLUS jatkoi voittokulkuaan myös tammikuussa. Asiakaspalautteista poimittua: ”Halusin emolevyn, jossa liittimien taso on riittävä, sekä kellottelu onnistuu, olematta kuitenkaan liian kallis. Emolevy on osoittautunut luotettavaksi 5600x-suorittimen kaveriksi, ja kellottelut ovat olleet vakaat. Ja tietysti rgb-valot ovat antaneet tunnelmaa, kiitos emolevyn valaistusominaisuuksien. Suositteluni!”
Muut suosikkimallit olivat Gigabyte B650 GAMING X AX sekä Asus ROG STRIX B550-F GAMING.

Prosessorit

Tammikuussa AM5-prosessorit voittivat vanhemmat AM4-kantaiset mallit. Listaykkösenä oleva AMD Ryzen 7 7800X3D on ollut myynnissä noin 10 kuukautta ja tänä aikana sen hinta on pudonnut jo lähes sadalla eurolla 440 euroon. Listakakkosena oleva AMD Ryzen 5 7600X on puolestaan ollut myynnissä noin 1,5 vuotta ja tänä aikana sen hinta on pudonnut peräti 150 euroa, ollen nykyisin 240 euroa. Listan kolmantena olevan AMD Ryzen 7 5800X3D:n hinta on vajaassa kahdessa vuodessa laskenut huikeat 210 euroa nykyiseen 310 euroon.

Näytönohjaimet

Gigabyte kiilasi tammikuussa ensimmäistä kertaa listakärkeen Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC -näytönohjaimellaan! Muuten tammikuun lista on NVIDIA RTX 4000 -sarjan juhlaa, kun kaksi muuta suosikkimallia olivat Asus GeForce RTX 4060 DUAL – OC Edition sekä Asus GeForce RTX 4070 DUAL – OC Edition.
Onkin kiinnostavaa nähdä, onnistuvatko NVIDIAn tammikuun lopulla julkaistut Super-mallit pääsemään helmikuun listan kärkikahinoihin.

Kotelot

Aerocool ylsi ensimmäistä kertaa koteloiden suosikkilistalle huippuedullisella Aerocool CS-107 v2 -mallillaan. Edullisesta hinnastaan huolimatta kotelo tarjoaa kaiken tarvittavan peruskäyttöön, kuten tästä asiakaspalautteesta selviää: ”Ei voi tuohon rahaan metsään mennä, kun pitää sisuskalut sisällään ja oikeilla paikoilla. Sekä jos silmiä siristää niin on jopa ihan ok näköinen sekä näppärän kokoinen. Maksaa vähempi kun ravintola safka ja tarjoaa taatusti pidemmäksi aikaa viihdykettä.”
Muut suosikkimallit olivat tutut Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance sekä Kolink Castle.

Vaihtuvat kategoriat

Pelituolit

Tammikuun suosituimpia pelituoleja tarkastellessa esiin nousee kaksi sanaa – noblechairs ja antrasiitti. Kaikki kolme suosituinta tuolia tulevat noblechairsilta ja niiden värinä on antrasiitti eli hiilenharmaa. Nykyisin ergonomiaan panostetaan yhä enemmän ja entistä laadukkaampien pelituolien kysyntä kasvaakin nopeasti.
Suosituimmat mallit olivat siis noblechairsin HERO TX, LEGEND TX sekä ICON TX.

Pelipöydät

Pelituolien vanavedessä myös pelipöydistä on tullut yhä suositumpia. Ne tarjoavat usein parempia ominaisuuksia tietokonekäyttöön ja myös näyttävät pelihenkisemmiltä kuin tavalliset toimistopöydät. Listaykkösenä oleva Nitro Concepts Desk D16E on sähköisesti säädettävä pelipöytä, jonka koko pöytäpintaa suojaa laadukas kangashiirimatto.
Seuraavilta sijoilta löytyvät kiinteärunkoinen Nitro Concepts Gaming Desk D12 sekä sähkösäädettävä Deltaco Gaming WT95.

https://blog.jimms.fi/acij/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää