Jimm's

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5, 2024 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Julkaisemme jatkossa kuukausittain poimintoja menneen kuukauden suosituimmista tuotteista. Tässä katsaus maaliskuun suosikkeihin.

Vakiokategoriat

Emolevyt

Suosituimpien emolevyjen tukemat prosessorikannat olivat maaliskuussa monipuoliset. Ykköslankku tukee AMD AM5 -kantaa, toiseksi tullut Intel LGA 1700 -kantaa ja kolmas jo vanhempaa AMD AM4 -kantaa. Asus jatkaa voittokulkuaan TUF GAMING B650-PLUS WIFI -mallillaan, mutta erityisesti nopeita ja nykyaikaisia langattomia Wi-Fi 6E- ja Bluetooth 5.3 -yhteyksiä arvostavien valinnaksi sopii MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI -emolevy. Yllättäjänä listalta löytyy Gigabyten A520M K V2 mATX-kokoluokan emolevy.

Prosessorit

AMD March Madness -tarjouskampanja teki maaliskuussa selvää jälkeä. Peräti kymmenen suosituinta prosessoria tuli AMD:lta! Näistä kuusi oli vanhempaa AMD AM4 -kantaista mallistoa.
Kolme suosituinta mallia olivat AMD Ryzen 5 5600X, AMD Ryzen 5 7600X sekä AMD Ryzen 7 5800X3D.

Näytönohjaimet

AMD Radeon RX -näytönohjaimia ei ole nähty suosikkilistan huippupaikalla puoleen vuoteen, mutta maaliskuussa listaykköseksi nousi ASUS Radeon RX 7800 XT. Tähän lienee vaikuttanut kyseisen mallin tasainen hinnanlasku lokakuun jopa 700 eurosta nykyiseen 550 euroon.
Muut suosikkimallit olivat Gigabyte GeForce RTX 4060 EAGLE OC sekä Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC.

Kotelot

Seurantajaksomme aikana ensimmäistä kertaa Jimm’s-logolla varustettu Kolink Castle -kotelo putosi listalta. Sen tilalle nousi joulukuussa julkaistu ja maaliskuussa tarjouksessa ollut Kolink Unity Arena -kotelo. Sen neljä värivaloin varustettua tuuletinta tuo näyttävyyttä kaikkiin pelipisteisiin!
Muut suosikit pysyivätkin sitten ennallaan, ollen Kolink Observatory Lite Mesh RGB sekä Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance.

Yllä mainitut tuotekategoriat pidetään aina mukana kuukausikatsauksessa. Näiden lisäksi nostamme mukaan vaihtuvia tuotekategorioita, joita tällä kertaa ovat suorittimien ilma- ja nestejäähdyttimet.

Vaihtuvat kategoriat

Ilmajäähdyttimet

Jimm’s PC-Storen tarina alkoi ylikellottamiseen ja prosessorien jäähdyttämiseen liittyvillä tuotteilla ja samaa tarinaa jatkamme yhä edelleen uutuuksien ja jännittävien alan huipputuotteiden parissa. Ei siis ihme, että valikoimastamme löytyy satoja erilaisia jäähdytystuotteita! Listan kärjestä löytyvätkin taatusti kaikille tutut merkit Noctua ja Kolink.
Noctuan NH-D15 ei suurempia esittelyjä kaipaa, eikä myöskään sen musta variaatio Noctua NH-D15 chromax.black. Kolmatta sijaa pitelee Kolinkin Umbra EX180 Black Edition.

Nestejäähdyttimet

Kun ilmajäähdytys ei riitä, on aika tutustua nestejäähdytykseen. Se vaatii enemmän osaamista kuin perinteinen ilmajäähdytys, mutta tarjoaa samalla hiljaisempaa ja tehokkaampaa jäähdytystä. Jos itseltä ei löydy kokemusta nestejäähdytyksestä, 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme auttaa mielellään aiheeseen perehtymisessä.
Suosituimmat mallit tässä kategoriassa ovat Fractal Design Celsius S36 Blackout, ARCTIC Liquid Freezer II 360 sekä Kolink Umbra Void AIO 360mm.

https://blog.jimms.fi/ack0/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – huhtikuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – huhtikuu 2024

Jimm's teamMay 13 - lukuaika 2 min
Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – tammikuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – tammikuu 2024

Jimm's teamFeb 2 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Katso lisää