Jimm's

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – lokakuu 2023

Jimm's teamNov 3, 2023 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Julkaisemme jatkossa kuukausittain poimintoja menneen kuukauden suosituimmista tuotteista. Tässä katsaus lokakuun suosikkeihin.

Vakiokategoriat

Emolevyt

Kolmen suosituimman emolevyn kärki on pysynyt samana pidempään. Olemme pitkään myös koonneet emolevyistä, prosessoreista ja muisteista toisiinsa sovitettuja bundletarjouksia pelkkien emolevyjen lisäksi. Näin tietokoneen kasaaja voi olla varma, että tärkeimmät komponentit sopivat täydellisesti toisiinsa ja kuluissakin säästyy hieman. Lokakuun suosituin paketti yhdistää Asus TUF GAMING B650-PLUS -emolevyn, AMD Ryzen 7 7800X3D -prosessorin ja 32 gigatavua Kingston Fury Beast DDR5 -muistia toisiinsa.

Prosessorit

AMD Ryzen -prosessorit jatkavat voittokulkuaan, kun peräti kuusi lokakuun suosituinta prosessoria tulivat punaisesta tallista. Vanhempi AM4-kanta sinnittelee vielä listalla 5800X3D-mallilla, mutta kaksi suosituinta prosessoria, 7800X3D ja 7600X, on tarkoitettu tuoreempaan AM5-kantaan, joka tukee PCIe 5.0 -väylää ja DDR5-muistia.

Näytönohjaimet

Lokakuussa saatiin näytönohjaimiin uusi kärkinimi, kun Asus GeForce RTX 4070 DUAL – OC Edition ponnahti uutena listalle. Kärkipaikan saavuttamiseen saattoi auttaa edelleen käynnissä oleva kampanja, jossa NVIDIA antaa näytönohjaimen ostajalle ilmaiseksi suomalaisen pelisuunnittelun helmen eli Alan Wake 2:n. Kampanja on voimassa 13.11.2023 asti.
Muut kärkisijamallit ovat myös Asuksen valmistamia, Radeon RX 6750 XT Dual – OC Edition sekä GeForce RTX 3060 Dual – OC Edition V2 (LHR).

Kotelot

Suosituimpien koteloiden listan kolmannelle sijalle nousi ikkunallinen Lian Li LANCOOL 215 -miditornikotelo, joka on saanut asiakkailtamme 4,6/5 tähden arvostelut. Se on myös listakärkenä olevaa Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance -koteloa 30 euroa edullisempi. Listalla komeilee myös Jimm’sin omissa konepaketeissa käytetty Kolink Castle – miditornikotelo.

Vaihtuvat kategoriat

Pelitietokoneet

Rakennamme Jimm’sillä vuosittain tuhansia täysin valmiita tietokoneita. Erityisesti uudet, paljon tehoa vaativat pelit ovat monelle tärkeä syy uuden tietokoneen hankkimiseen. Vaikka pelkissä prosessoreissa näkyy tällä hetkellä AMD:n ylivoima, näin ei ole valmiissa tietokoneissa, sillä kymmenessä suosituimmassa pelitietokoneessa prosessorien markkinaosuus jakautuu tasan AMD:n ja Intelin kesken. Näytönohjaimissa NVIDIA on puolestaan vahvasti niskanpäällä, sillä vain yhdessä kymmenestä pelitietokoneesta on sisällä AMD-näytönohjain.
Kuluneen kuukauden suosituimmat mallit olivat nimeltään Jimm’s Strike, Jimm’s Neoda ja Jimm’s Corenium.

Kannettavat tietokoneet

Myös kannettavat tietokoneet yleistyvät pelikoneina jatkuvasti. Tämä näkyy myös suosituimpien kannettaviemme listalla. Suosituimpien pelikannettavien lista on kahden kauppa, sillä seitsemän kymmenestä suosituimmasta tietokoneesta ovat ASUS-merkkisiä ja kolme MSI-malleja. Listaykköseksi nousi MSI 15,6″ Bravo 15 C7VF-061NEU. Asuksen mallit TUF Gaming F15 FX507ZC4 ja TUF Gaming F15 FX506HF pitivät muita kärkikolmikkopaikkoja.

https://blog.jimms.fi/acfh/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää