Jimm's

Jimm’s B2B custom: työasema Solidworks-mallinnukseen

Jimm's teamAug 24, 2023 - lukuaika < 1 min Reading Time: < 1 minute

Tiesitkö, että Jimm’s valmistaa myös B2B-käyttöön soveltuvia, täysin kustomoituja tietokonekokonaisuuksia?

Tässä Jimm’s B2B custom – juttusarjassa kerromme erilaisista yrityskäyttöön suunnitelluista, täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyistä kokoonpanoista.

Solidworks on ehkä mailman eniten käytetty CAD-suunnitteluohjelmisto. Sitä voidaan käyttää hyvin erilaisiin suunnittelu- ja mallinnustarkoituksiin, juuri käyttäjän omien tarpeiden mukaisesti.

Solidworks-käyttöön suunnittelemassamme koneessa on painotettu yhden prosessoriytimen laskentatehoa asiakkaan kuvaileman tarpeen mukaisesti. Lämpökuorman poistosta huolehtii massiivinen all-in-one nestejäähdytysjärjestelmä, joka kykenee jäähdyttämään korkean rasituksen luoman kovan lämmöntuoton.

Lisäksi painotettiin nopeaa tallennustilaa ison M.2 ssd-levyn voimin. Keskusmuisti pidettiin maltillisena 32Gb, laajennusmahdollisuutta kuitenkaan unohtamatta. Näytönohjain tukee prosessorin laskentatehoa ja sitä on myös mahdollisuus hyödyntää kappaleiden mallinnuksessa ja konstruktoinnissa.

Yleisilmeeltään kone pidettiin hyvin hillittynä, koska olennaisin asia tässäkin tapauksessa on koneen suorituskyky. Jäähdytys on tehokkaissa pöytätietokoneissa myös erittäin huomionarvoinen seikka, koska koneen elinkaari ja tehokkuus on hyvin pitkälle riippuvainen tehokkaasta ja toimivasta jäähdytyksestä.

Jimm’sillä on yli 20 vuoden kokemus konepakettien suunnittelusta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Vuosien kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan ratkaisuja tarpeisiin, joita et ehkä vielä tulisi ajatelleeksi, mutta joiden huomiointia kiität mielessäsi vuoden kuluttua.
Ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro meille suunnitelmistasi ja tekniikkatarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle soveliaan ja pitkäkestoisen ratkaisun!

https://blog.jimms.fi/acdp/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää