Jimm's B2B

Jimm’s B2B custom: tehotyöasema Ansys-simulointiin

Jimm's teamSep 11, 2023 - lukuaika < 1 min Reading Time: < 1 minute

Tiesitkö, että Jimm’s valmistaa myös B2B-käyttöön soveltuvia, täysin kustomoituja tietokonekokonaisuuksia?

Tässä Jimm’s B2B custom – juttusarjassa kerromme erilaisista yrityskäyttöön suunnitelluista, täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyistä kokoonpanoista.

Joskus asiakkaiden tarpeet ovat erittäin spesifejä ja vaativat tarkkuutta kokoonpanon suunnittelussa. Erityisesti simulaatio- ja mallinnussovelluksilla on huomattavia vaatimuksia raskaassa käytössä. Tämä kone suunniteltiin erityisen raskaaseen käyttöön.

Useaa ydintä ja säiettä hyödyntävä prosessori oli yksi pakollinen vaatimus, ja massiivinen keskusmuistikapasiteetti toinen. Huikealla yhden teran (1024 GB) keskusmuistilla varustettu kone ei hyydy raskaitakaan suunnitelmia pyörittäessä.
Tällaiset muistimäärät toteutetaan yleensä virheenkorjaavilla eli ECC-muisteilla, jotka osaavat ylimääräisten mikropiiriensä ansiosta hallita ja korjata itsenäisesti mahdollisesti ilmeneviä muistivirheitä.

AMD:n Threadripper-prosessorit puolestaan ovat täydellisiä työjuhtia tällaiseen työskentelyyn juuri ominaisuuksiensa vuoksi. Tuki ECC-muisteille, useille näytönohjaimille ja yhteensopivan piirisarjan tarjoamat massiiviset laajennusmahdollisuudet tekevät Threadripperistä kiistämättömän ykkösvalinnan tämäntyyppisiin kokoonpanoihin.

Näytönohjainvalinta tällaisiin kokoonpanoihin on loppujen lopuksi varsin helppo. NVIDIAn Ampere-kortit (aiemmin tunnettu Quadro-nimellä) on suunniteltu vastaamaan mallinnussovellusten tarpeisiin täysin uniikilla tavalla.

Tällainen kokoonpano tuottaa myös rutkasti lämpöä, joten lämpökuormasta huolehtimiseen valjastettiin massiivisen kokoinen Noctuan ilmajäähdytin teollisuustasoisilla tuulettimilla varustettuna.

Jimm’sillä on yli 20 vuoden kokemus konepakettien suunnittelusta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Vuosien kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan ratkaisuja tarpeisiin, joita et ehkä vielä tulisi ajatelleeksi, mutta joiden huomiointia kiität mielessäsi vuoden kuluttua.
Ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro meille suunnitelmistasi ja tekniikkatarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle soveliaan ja pitkäkestoisen ratkaisun!

https://blog.jimms.fi/acem/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – marraskuu 2023

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – marraskuu 2023

Jimm's teamDec 8 - lukuaika 2 min
Tiedote: viivettä toimituksissa

Tiedote: viivettä toimituksissa

Jimm's teamNov 30 - lukuaika < 1 min
Joka pelaajan lahjaopas

Joka pelaajan lahjaopas

Jimm's teamNov 8 - lukuaika 2 min
Katso lisää