Jimm's

Jimm’s B2B custom: tehotyöasema tekoälykäyttöön

Jimm's teamOct 11, 2023 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Tiesitkö, että Jimm’s valmistaa myös B2B-käyttöön soveltuvia, täysin kustomoituja tietokonekokonaisuuksia?

Tässä Jimm’s B2B custom – juttusarjassa kerromme erilaisista yrityskäyttöön suunnitelluista, täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyistä kokoonpanoista.

Tekoäly on yhä enemmän ja enemmän läsnä arkipäiväisessä tekemisessämme. Sitä on mahdollista hyödyntää monenlaisessa työskentelyssä, kuten esimerkiksi laskennassa, suunnittelussa ja mallinnuksessa. Tämänkertainen esimerkkipakettimme onkin suunniteltu juuri tekoälyn hyödyntämiseen ja erilaisten sovellusten tutkimiseen.

Tekoäly vaatii käytännössä huomattavan tehokkaan koneen, jossa yksikään komponentti ei saa jäädä pullonkaulaksi. Tässä koneessa prosessorina toimii tehokas AMD:n Threadripper Pro ja sen tukena laajoilla liitäntämahdollisuuksilla varustettu WorkStation-emolevy.

Kone haluttiin rakentaa aikaa kestäväksi, joten suunnitteluvaiheessa huomioitiin myös päivitettävyys. Emolevy valikoitiin siten, että koneeseen on mahdollisuus lisätä vielä kolmas näytönohjain siinä jo olevien kahden lisäksi. Lisäksi kaksi virtalähdettä antaa lisätukea päivitettävyyteen ja tehokkaiden komponenttien maksimaaliseen hyödyntämiseen.

Jäähdytys toteutettiin yhtenäisesti nestejäähdyttimillä. Näytönohjaimissa oli valmiina valmistajan oma nestejäähdytys, ja prosessorille rakennettiin omansa tehokkaalla AIO-valmispaketilla. Näin kone saatiin myös visuaalisesti yhteneväksi ja eleettömän tyylikkääksi.

Suljettu nestejäähdytysratkaisu on huoltovapaa ja erittäin tehokas jäähdytysratkaisu, joka ei vaadi loppukäyttäjältään ylläpitoa sen enempää kuin perinteinen ilmajäähdytyskään.

Jimm’sillä on yli 20 vuoden kokemus konepakettien suunnittelusta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Vuosien kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan ratkaisuja tarpeisiin, joita et ehkä vielä tulisi ajatelleeksi, mutta joiden huomiointia kiität mielessäsi vuoden kuluttua.
Ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro meille suunnitelmistasi ja tekniikkatarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle soveliaan ja pitkäkestoisen ratkaisun!

https://blog.jimms.fi/acet/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää