Featured Big

Tervetuloa Computex 2024 -messuille: Kurkistus teknologian tulevaisuuteen

Jimm's teamJun 5, 2024 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

Computex -tapahtumaa odottavat alan harrastajat, PC-rakentajat ja ne jotka haluavat pysyä kehityksen kärjessä. Computex järjestetään vuosittain Taipeissa, Taiwanissa, ja se on yksi maailman suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista teknologiamessuista. Alan merkittävimmät toimijat esittelevät tapahtumassa uusimmat tuotteensa, huipputeknologiansa ja uraauurtavat innovaationsa.

Tänä vuonna Computex 2024 keskittyy viiteen keskeiseen alueeseen, joiden luvataan mullistavan teknologian tulevaisuutta:

AI Computing
Advanced Connectivity
Future Mobility
Immersive Reality
Sustainability Innovation

Olitpa kiinnostunut tekoälystä, seuraavan sukupolven verkottumisesta, futuristisesta liikenteestä, immersiivisistä digitaalisista kokemuksista tai ympäristöystävällisistä teknologiaratkaisuista, tämän vuoden tapahtumassa riittää kiinnostavaa koettavaa!

Pro Gamers Group (PGG)

Pro Gamers Groupilla on vuoden 2024 messuilla paljon uutta esiteltävää mm. noblechairsin, Duckyn ja Streamplifyn tutuilta brändeiltä, mutta myös jotain täysin uutta!

Omien eurooppalaisten verkkokauppakanaviensa ja laajan kumppanijakeluverkostonsa kautta konserni voi toimittaa nämä tuotteet suoraan kuluttajien käsiin kaikkialla maailmassa. Jimm’s onkin ylpeästi osana tätä kansainvälistä konsernia.

Päivitämme tulevien päivien aikana Jimm’sin sosiaaliseen mediaan tunnelmia PGG:n osastolta sekä computex-messuilta yleisesti. Pysy kuulolla!

https://blog.jimms.fi/acmf/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää