Jimm's

Jimm’s 20v historiikki, osa 5: Lukkosepänkatu

Jimms TeamMay 10, 2021 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes


Tällä päivämäärällä vuonna 2013 pidettiin viralliset avajaiset Jimm’sin uudessa myymälässä Lukkosepänkadulla Turussa. Tapahtumasta muodostui melkoinen spektaakkeli, sillä tapahtumaan oli järjestetty huipputarjouksia ja paljon erilaista ohjelmaa.
Vuoronumerolaitteen mukaan jono oli yli 100 ihmistä useamman tunnin ajan. Onneksi ulkona oli kaunis ilma, niin kaikkien ei tarvinnut ahtautua myymälään jonottamaan.

Lukkosepänkadulle oltiin muutettu jo muutamaa viikkoa aiemmin. Uudet tilat olivat edellisiin Puistomäenkadun tiloihin verrattuna huimaavan kokoiset. Myymälätila oli edelleen varsin kompakti, mutta varastotilaa oli sitäkin enemmän.
Varastossa oli lattiapinta-alaa aluksi 1759 neliötä, mutta vuosina 2018 ja 2020 toteutettujen laajennusten jälkeen kaikkien tilojen kokonaispinta-ala on nyt yhteensä 3919 neliötä. Varastohyllymetrejä on noin 2000, ja kuormalavoja mahtuu nykyisin kaikenkaikkiaan 1730 kappaletta, kolmeen kerrokseen. Trukkia pääsee siis ajamaan päivittäin.

Jimm’sin konepaketit ovat edelleen tärkeä osa valikoimaa. Vuonna 2013 koneita kasattiin kuukausittain keskimäärin 370 kappaletta, vuoden 2020 keskiarvo oli 580 konetta kuussa.
Kasausmäärät eivät pysy samoina kuukaudesta toiseen, vaan ne elävät muun sesongin mukana. Marras-joulukuussa kootaan siis selkeästi enemmän koneita kuin esimerkiksi huhtikuussa.

Kokoonpano tekee koneiden kasauksen lisäksi paljon muutakin. Vuonna 2013 yksi suosituimmista palveluista oli kannettavan tietokoneen mekaanisen hdd-levyn vaihto nopeampaan ja hiljaiseen ssd-levyyn sekä käyttöjärjestelmän kloonaus.
Nykyisin kannettavissa on valmiina ssd:t, joten tätä toimenpidettä ei juurikaan enää suoriteta.

Kokoonpanon tämänhetkiset suosituimmat lisäpalvelut ovat bios-päivitykset emolevyille sekä näyttöjen pikselitarkistukset.
Bios-päivityksiä tehdään nykyisin kuukausitasolla noin 129, kun vuonna 2013 niiden osuus oli 23. Pikselitarkistus on verrattain uusi palvelu, ja niitä tehdään kuukausittain noin 50.

Jimm’sin laaja ja asiantunteva asiakaspalvelu erottaa meidät selkeästi muista alan toimijoista. Vuonna 2013 asiakaspalvelussa työskenteli 4 henkilöä. Tällä hetkellä asiakaspalvelun henkilöstömäärä on 13 eli asiakaspalvelijamäärä on moninkertaistunut.
Asiakaspalvelun aukioloaikoja on rukattu muutamaankin otteeseen. Merkittävin muutos oli syyskuussa 2016 toteutettu 24/7 asiakaspalvelun käynnistäminen, eli Jimm’sin asiakaspalvelun tavoittaa nyt vuorokauden ympäri, joka ikinen päivä. Keväällä 2017 otettiin käyttöön chat uutena palvelukanavana.

Asiakaspalvelun kontaktimäärätkin ovat kasvaneet huimasti vuosien varrella. Esimerkiksi chat-keskusteluja käytiin aluksi noin 2000 kappaletta kuussa, nykyisin keskustelumäärät ovat kuukaudessa huimat 5200 kappaletta.

Puhelumäärät ovat myös kasvaneet merkittävästi. Järjestelmämuutosten takia vuoden 2013 statistiikat eivät ole enää saatavilla, mutta verrokkina vuoden 2016 kokonaispuhelumäärä on ollut noin 21 000 kappaletta. Vuonna 2020 puheluita on tullut lähes 33 000 kappaletta.

Lukkosepänkadun myymälä palvelee arkisin ja lauantaisin. Jos et vielä ole käynyt tutustumassa Jimm’sin ainoaan kivijalkamyymälään, niin suosittelemme kesäistä roadtrippiä tilanteen niin salliessa! Turussa on Jimm’sin lisäksi muutakin kivaa ?

Katso video Jimm’sin nykysijainnilta Youtube-kanavaltamme!

https://blog.jimms.fi/abzq/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää