Jimm's

Jimm’s 20v historiikki, osa 9: Helsinki, osa 2

Jimms TeamSep 30, 2021 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes


Jimm’sin ensimmäinen myymälä Helsingissä Arabian kauppakeskuksessa oli otettu avaamisensa jälkeen hyvin vastaan, ja kolmen vuoden jälkeen tulikin ajankohtaiseksi tarve laajentaa.
Saman katon alta löytyi onneksi uusi tila, joten muuttomatka oli lyhyt ja koko muuttoprosessi sujui helposti. Osoitteenmuutoksestakaan ei tarvinnut sen kummemmin tiedottaa, vaan riitti että vanhan tilan ikkunassa mainittiin muutosta muutaman liiketilan päähän.

Muutto sijoittui tälle päivämäärälle, 30.9. vuonna 2008. Uusi myymälätila oli kapasiteetiltaan huomattavasti vanhaa suurempi, ja mahdollisti nyt tuotteiden paremman esillepanon sekä laajemman valikoiman.
Uudessa sijainnissa saatiin myös käyttöön oma lastauslaituri, joka helpotti tavaraliikennettä huomattavasti. Lisäksi tilat mahdollistivat paremman tavan käsitellä verkon kautta tehtyjä noutotilauksia, ja niille rakennettiinkin melkein heti oma hyllytila.

Tilojen laajennuksen yhteydessä muitakin toimintoja pystyttiin laajentamaan. Aiemmassa tilassa oltiin pystytty tekemään hyvin pienimuotoisia huoltotoimenpiteitä, mutta nyt oli mahdollista saada kunnon tila myös tietokoneiden huollolle sekä koneiden kokoonpanolle.
Pääsääntöisesti kasaukset hoidettiin kuitenkin edelleen Turussa, mutta kiiretapauksien kannalta kokoonpanomahdollisuus oli tervetullut lisä.

Myymälässä kävi paljon asiakkaita alusta saakka. Laajennus toivotettiin erittäin tervetulleeksi ja uuden myymälän avajaiset tarjouksineen saivat isommatkin tilat pullistelemaan asiakasmäärästä.
Monet tilasivat ostoksensa edelleen verkon kautta ja valitsivat toimitustavaksi noudon Helsingin myymälästä. Noutotilauksesta ei peritty toimituskuluja ja samalla oli mahdollista tehdä myös heräteostoksia ja tutustua tuoteuutuuksiin.

Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 2011 Jimm’sin organisaatiouudistuksen yhteydessä liiketoiminnan pääpaino siirrettiin verkkokauppaan ja Helsingin myymälä suljettiin.
Työntekijöille tarjottiin mahdollisuutta siirtyä muihin työtehtäviin Jimm’sin sisällä, ja moni heistä ottikin tämän tarjouksen vastaan.

Jimm’sin myymälää Arabiassa kysellään vielä tänäkin päivänä, mutta ainakin toistaiseksi pysytään Turussa. Olet erittäin tervetullut vierailemaan myymälässämme!

Katso video Jimm’sin toisesta Helsingin myymälästä Youtube-kanavaltamme!

https://blog.jimms.fi/abzz/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää