Jimm's

Computex 2023: jännittäviä uutisia pelaajille ja PC-harrastajille!

Jimm's teamMay 31, 2023 - lukuaika 6 min Reading Time: 6 minutes

Aasian suurin IT-alan tapahtuma Computex on parhaillaan käynnissä! Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1981 alkaen, ja nykyisin suuri osa alan brändeista onkin paikalla esittelemässä alan uusia innovaatioita ja muita herkullisia, odotettuja ja jännittäviä uutuuksia.

Päivitämme tähän postaukseen kuvia ja kuulumisia messuilta – myös Jimm’sin edustajat ovat paikan päällä tutustumassa kuumimpiin uutuuksiin!

Jimm’sin edustama Pro Gamersware julkistaa messuilla yhdeksän brändin ekosysteeminsä

Yhdeksän merkittävää kansainvälistä peli- ja teknologia-alan brändiä on yhdistänyt voimansa yhden katon alle ja tunnetaan nyt nimellä Pro Gamersware (PGW). Brändit hyödyntävät omia vahvuuksiaan ja asiantuntemustaan ja luovat vertaansa vailla olevan ekosysteemin, joka sisältää tuotteita kotitoimistoon, työasemaan tai peliasennuksiin. Computex 2023 -messuilla paljastetaan laaja valikoima uusia tuotteita, jotka on luotu äskettäisen fuusion myötä.

PGW:n tuotemerkkeihin kuuluvat Ducky, noblechairs, AeroCool, Streamplify, ThunderX3, Kolink, Endgame Gear, Nitro Concepts ja juuri julkistettu Gamiac. Brändien joukossa on alan veteraaneja, joilla on yli 20 vuoden kokemus tuotteiden luomisesta harrastajille ja pelaajille. Yhdistettyään resurssinsa ryhmä on jo pystynyt luomaan kaksi uutta tuotemerkkiä, tehostamaan tuotekehitystä sekä laajentamaan kuluttajaelektroniikka- ja peliteknologiaansa kattamaan PC-laitteistot, peli- ja toimistokalusteet, pelien oheislaitteet ja suoratoistolaitteet.

Omien hallitsevien eurooppalaisten verkkokauppakanaviensa ja laajan kumppanijakeluverkostonsa kautta konserni voi toimittaa nämä tuotteet suoraan kuluttajien käsiin kaikkialla maailmassa. Jimm’s onkin ylpeästi yksi näistä edustajista ollessaan osa samaa konsernia.

Ducky

Ducky esittelee messuilla uraauurtavia tuotteita, kuten Ducky One 3 Pro – näppäimistön, Feather- ja Secret M 8K -pelihiiret, kolminkertaiset PBT-näppäinhatut sekä uuden huippuluokan näppäimistön, ProjectD:n.

Ducky ProjectD: Outlaw Custom-näppäimistö

Aiempien mallistojen myötä Ducky on jo osoittanut taitonsa helposti muokattavien custom-näppäimistöjen markkinoilla. ProjectD:llä, harrastajille suunnatulla custom-näppäimistöllä, valmistaja ottaa seuraavan askeleen. Outlaw ei ainoastaan tue kytkimien hot-swap-toimintoa ja irrotettavaa kaapelia, vaan se yhdistää myös useita muita komponentteja vankkaan metallikoteloon äänen ja kirjoitustuntuman optimoimiseksi.
Näihin kuuluvat IXPE-kytkinpehmusteet, Poron-vaahtomuovieristys ja jopa kytkinlevyn eri materiaalit (kuten POM ja FR4). Gasket-Mount-rakenne parantaa huomattavasti näppäinten painalluksen tasaisuutta. Lisäksi Duckyn uusi näppäimistö tukee QMK/VIA-kustomointia, joten voit personoida uuden pelinäppäimistösi laitteiston lisäksi myös ohjelmiston.
ProjectD tulee saataville useissa eri värivaihtoehdoissa, jotta saat kokoonpanoosi sopivan ilmeen.

Ducky One 3 Pro – näppäimistö

Suosittu hot-swappable Ducky One 3 esitellään Pro-versiona. Ainutlaatuisen QUACK Mechanics -suunnittelun lisäksi laitteistoa on päivitetty, ja se tukee nyt 8K-päivitysnopeutta. Laitteessa on PBT-kolminkertaiset näppäinhatut, Cherry-kytkimet ja uudenlainen muotoilu, joka parantaa yhteensopivuutta eri korkuisten näppäinhattujen kanssa. RGB-valaistus on häikäisevämpi kuin koskaan!

Ducky Freedom: Äärimmäinen neljän tilan näppäimistö

Ducky Freedom tukee neljää liitäntää: langallinen USB, langaton 2,4 GHz, Bluetooth 5.0 ja jopa PS/2. Siinä on One 3 -sarjan klassinen kaksivärinen muotoilu, ja sen erittäin ohuita reunoja on pienennetty noin 15 prosenttia. Näppäimistössä on myös hot-swap-kytkimet, joten voit vaihtaa eri kytkintyyppien välillä milloin tahansa.

Hiiret: Feather ja Secret M 8K

Feather-malli on symmetrinen hiiri ja soveltuu siten sekä oikea- että vasenkätisille, kun taas Secret M 8K -hiiressä on klassinen oikeakätinen muotoilu. Molemmissa hiirissä käytetään PixArt PMW3389DM -sensoria, ja sensorin maksimiresoluutio on 16 000 DPI. Feather on kevyt hiiri, joka painaa vain 65 grammaa, kun taas Secret M 8K loistaa vankalla työnjäljellään ja säädettävällä anturin resoluutiolla sekä jopa 8 000 Hz:n polling-taajuudella.

noblechairs

noblechairs esittelee Computexeilla uuden FOOTREST V2.0:n. Pelituolin lisävaruste on saatavana mustana ja valkoisena, ja sen päivitetty muotoilu sopii täydellisesti noblechairsin nykyiseen pelituolimallistoon, kuten LEGEND-sarjaan. Uusi jalkatuki mahdollistaa 0 – 45° kallistuksen rentoa istuma-asentoa varten, ja jalkasi lepäävät mukavasti kestävän kylmävaahdon päällä.
Voit valita rahin viidestä eri verhoilumateriaalista sopivan pelituolisi mukaan:
– Polyuretaani-jäljitelmänahka
– Hengittävä kangas
– Huipputeknologinen hybridimateriaali (saatavilla vain valkoisena)
– Huipputeknologinen hengittävä PU-nahka
– Aito nahka

AeroCool

Tänä vuonna jäähdytykseen erikoistunut valmistaja tulee esiin uudella erittäin hiljaisten ja tehokkaiden virtalähteiden mallistolla sekä korkean ilmavirran midi-tornilla.

AeroCool APNX C1 -kotelo

Esittelyssä on muun muassa uusi high-airflow-kotelo, joka soveltuu erinomaisesti sekä ilma- että vesijäähdytykseen. AeroCool APNX C1 -kotelossa on paljon uusia ominaisuuksia, jotka saavat sinut innostumaan rakentamisesta taas uudelleen!
Edessä, katossa ja takana olevien tavanomaisten tuuletinpaikkojen lisäksi emolevykelkan vieressä on aukko, johon voi kiinnittää kolme lisätuuletinta. Niiden avulla on mahdollista käyttää yhteensä kymmentä tuuletinta samanaikaisesti. Myös vesijäähdytystarpeista on huolehdittu, sillä koteloon voi asentaa kaksi 360 millimetrin jäähdytintä. Erikoisuutena on, että kotelon etuosa pysyy vapaana ja tarjoaa näin runsaasti viileää ilmaa kolmella tuulettimellaan.
Lisäksi GIGABYTE AORUS Project Stealth -mallin takasivun headerit ovat tuettuja. Niiden avulla voit helposti reitittää kotelon I/O:sta tulevat kaapelit emolevykelkan taakse ja liittää ne emolevyyn takaa, jolloin saavutetaan poikkeuksellisen siisti asennus.

AeroCool APNX P1 Gold -virtalähde

APNX-virtalähdettä on saatavana neljällä eri tehovaihtoehdolla (750W, 850W, 1000W ja 1200W). Lisäksi täysin modulaarinen ATX 3.0 -virtalähde tukee PCIe Gen 5 -standardia.
Se on myös ensimmäinen virtalähde, jossa on integroitu 120 mm:n suuruinen ja 30 mm:n korkuinen tuuletin. Erityisen jäähdytyselementin ansiosta se takaa komponenttien alhaisemmat lämpötilat ja siten pitkän käyttöiän. Lisäksi taataan erittäin hiljainen käyttöääni.

Streamplify

CAM PRO on Streamplifyn ensimmäinen tulokas 4K-verkkokameroiden maailmaan. Sen suositushinta on alle 100 dollaria. Poikkeuksellisen suorituskykynsä ansiosta se tarjoaa valinnan upean 4K/30fps- tai erittäin pehmeän 1080p/60fps-videokuvauksen välillä. Suuremman kennon ja paremman resoluution ansiosta CAM PRO mahdollistaa 4-kertaisen digitaalisen zoomin kuvanlaadusta tinkimättä. Tämä mahdollistaa kätevät tallennuskulman säädöt ilman tuntikausien konfigurointia.

MIC PRO on Streamplifyn toisen sukupolven kondensaattorimikrofoni, ja se tuottaa äänenlaatua kultaisella 192 kHz/24-bittisellä näytteenottotaajuudella. Lisäksi MIC PRO tarjoaa neljän eri napakuvion joustavuuden, minkä ansiosta voit helposti mukautua erilaisiin äänitys- tai live-skenaarioihin. Näitä ovat esimerkiksi haastattelut, vuorovaikutus liveyleisön edessä, musiikkituotanto ja tietenkin suoratoisto.

ThunderX3

ThunderX3 esittelee Computex-messuilla kaksi uutta pelituolia: Core- ja XTC-mallit.
Core-pelituoli luokitellaan “studiotuoliksi”. Siinä yhdistyvät laadukkaan toimistotuolin ergonomia ja pelituolien estetiikka. Core-tuolissa on innovatiivinen lannerangan tukijärjestelmä CORE.READY, joka mukautuu kolmiulotteisesti vartalon asentoon ja tekee erilliset lannerankatyynyt tarpeettomiksi. Lisäksi sitä voi säätää henkilökohtaisten tarpeiden ja istumistottumusten mukaan yhteensä kuudesta kohdasta.
XTC-pelituolissa yhdistyvät korkealaatuinen ergonomia ja suurten verkkopintojen ilmanläpäisevyys, mikä takaa erityisen mukavuuden. Selkänoja ja lannerangan tuki voidaan säätää yksilöllisesti käyttäjän mukaan. Molemmissa tuolimalleissa on huippuluokan Synchro-mekanismi, joka parantaa ergonomiaa entisestään.

Kolink

Tehokkaista pelikoteloista tehokkaisiin virtalähteisiin Kolink on vakiinnuttanut asemansa PC-harrastajien ja pelaajien ensisijaisena valintana.
Kolink on vakaasti sitoutunut tarjoamaan tietokonemarkkinoille budjettiystävällisiä, innovatiivisia PC:n räätälöintiratkaisuja, ja sen läsnäolo Computex 2023 -messuilla lupaa tuoda esiin jännittäviä uusia tuotteita, jotka nostavat tietokonekokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Uudet Umbra AIO:t – suorituskykyistä vesijäähdytystä

Kolink on aiemmin tarjonnut PC-koteloita, virtalähteitä ja ilmanjäähdyttimiä. Nyt valmistaja astuu AIO-jäähdyttimien markkinoille uudella suljettujen nestejäähdyttimien sarjalla.
Umbra-sarjan AIO-vesijäähdyttimet tulevat saataville yhdellä, kahdella ja kolminkertaisella jäähdyttimellä. Prosessorijäähdyttimen blokissa on loputon peiliefekti ja lauhduttimissa ARGB-valaistut tuulettimet. Kuparipohja ja tehokas lämpötahna takaavat korkean lämmönjohtavuuden. Jäähdyttimet tukevat AMD:n ja Intelin prosessoreita, mukaan lukien Intel LGA 1700- ja AMD AM5-suorittimet.
Kolink Umbra AIO -vesijäähdyttimien kerrotaan tulevan markkinoille vuoden 2023 toisen neljänneksen lopussa.

Kolink Umbra Arena Mid-Tower -kotelo

Uudessa Kolink Umbra Arena Mid-Tower -kotelossa on reunasta reunaan ulottuvat karkaistut etu- ja sivulasipaneelit työkaluvapaalla kiinnityksellä. PC-kotelon mukana toimitetaan neljä Umbra X ARGB PWM -tuuletinta sekä tuli vertikaaliselle näytönohjaimen asennukselle.
Kolink Umbra Arena tukee jopa 420 mm:n jäähdytintä katossa, 360 mm:n jäähdytintä sivussa, 240 mm:n jäähdytintä edessä ja 140 mm:n jäähdytintä takana, joten se on enemmän kuin valmis suorituskykyisille PC-komponenteille. Siihen mahtuu jopa 420 mm pitkä näytönohjain, enintään 180 mm:n korkuinen prosessorin ilmajäähdytin, enintään 180 mm:n pituinen virtalähde ja emolevyt Mini-ITX:stä E-ATX:ään.
Umbra Arena julkaistaan vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

Kolink Unity Lateral ARGB PC-kotelo

Kolink esittelee uuden Unity Lateral ARGB Mid-Tower -pelikotelonsa, joka on suunniteltu pelaajia ajatellen. Uudessa PC-kotelossa on houkutteleva pystyraitamalli edessä ja saranoitu karkaistua lasia oleva sivupaneeli. Tornikotelon mukana toimitetaan neljä Umbra PWM ARGB-tuuletinta ja ohjain. Se tukee vertikaalista näytönohjaimen asennusta, riser-kaapeli myydään erikseen.
Kolink Unity Lateral ARGB tukee 420 mm:n jäähdytintä edessä, 260 mm:n jäähdytintä katossaja 240 mm:n jäähdytintä sivussa tehokasta jäähdytystä varten. Se sopii emolevyille Mini-ITX:stä E-ATX:ään, jopa 410 mm pitkille näytönohjaimille, 185 mm korkeille prosessorijäähdyttimille ja ATX-virtalähteelle 200 mm:n pituuteen asti.
Kolink Unity Lateral ARGB tulee markkinoille vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

EndGame Gear

Endgame Gear EM-C Control -pelihiirimatto

Kaikki upouudessa EM-C Control Gaming hiirimatossa on suunniteltu tarjoamaan täydellinen kokemus mihin tahansa huippuluokan ympäristöön pelaamisen aikana. Siinä on tarkoin valittu pintamateriaali, jossa on matala staattinen ja korkea dynaaminen kitka sekä häilyvä logo, joka ei häiritse hiiren liikkeitä. Reunojen tikkaus ei hankaa käsivartta ja taustatekstuuri tarttuu pöytään kuin imukuppi.
Pohja on valmistettu ensiluokkaisesta japanilaisesta PORON®-luokan materiaalista, joka tarjoaa pehmeän tuntuman ja mukavan pehmusteen, poikkeuksellisen pidon ja liukumisen estävät ominaisuudet. Reunaompeleet ovat litteät ja ohuemmat kuin itse alusta, jolloin alusta asettuu tavanomaisia ompeleita litteämmäksi.
Endgame Gear tuo tämän hiirimaton markkinoille kahdessa eri koossa:
EM-C: 490 x 410 x 3,5 mm.
EM-C Plus: 500 x 500 x 3,5 mm.

Gamiac

Computex-messuilla useat uudet tuotemerkit tekevät debyyttinsä. Yksi näistä uusista tuotemerkeistä on Gamiac, joka on maineikkaan Pro Gamerswaren (PGW) tytäryhtiö. Gamiac keskittyy välttämättömiin pelilaitteisiin ja tarjoaa erityisesti nuorille pelaajille hienostuneita tuotteita edulliseen hintaan.

Uusi tähti pelialan oheislaitteiden taivaalla

Gamiac hyödyntää PGW-allianssin kokemusta ja yhdistettyä tietämystä luodakseen tuotteita, joiden avulla pelaajat voivat toteuttaa intohimoaan huoletta ja ilman kompromisseja.
Olemme innoissamme voidessamme esitellä Gamiacin peliyhteisölle Computex 2023 -messuilla“, sanoo Apon Peng Gamiacista. “Haluamme, että oheislaitteemme ovat oikea yhdistelmä teknologiaa, tyyliä ja vastinetta rahalle, jotta pelaajat voivat täysin uppoutua intohimoonsa.

Pieni hinta, oikeat ominaisuudet

Gamiacin tavoitteena on tarjota edullisia tuotteita ja toteuttaa samalla pelialan oheislaitteiden tärkeimmät ominaisuudet – ilman ylimääräisyyksiä. Painopiste on ominaisuuksissa, kuten kevyessä ja kompaktissa muotoilussa, mekaanisissa kytkimissä miellyttävää kirjoitustuntumaa varten, pelihiirien korkeassa DPI:ssä ja kuulokkeiden immersiivisessä surround-äänessä.
Uuden tuotemerkin ensimmäiset tuotteet on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna eri värivaihtoehdoissa, ja niiden hinta on noin 30-90 dollaria.

– TKL-87G mekaaninen näppäimistö, jossa on 87 näppäintä, 19 RGB-tilaa, Kailh hot-swap-kytkimet ja kestävät PBT-näppäinhatut.
– TKL-68G Mekaaninen näppäimistö, jossa on 68 näppäintä, 19 RGB-tilaa, Kailh hot-swap-kytkimet ja kestävät PBT-näppäinhatut.
– PX-71-pelihiiri, erittäin kevyt, vaihdettavilla kytkimillä ja jopa 16 000 DPI:llä.
– PA-50-pelihiiri, kevyt ja jopa 12 000 DPI:n pelihiiri.
– HS71-kuulokkeet, kevyet, 7.1 surround-ääni ja selkeä äänialue
– 3XL10 Pöytämatto, teksturoitu pinta, kumipohja ja useita RGB-tiloja
– 2XL10 Pöytämatto, kuvioitu pinta ja kumipohjainen alusta.
– XL10 Hiirimatto, kuvioitu pinta, jossa on kumipohja

https://blog.jimms.fi/acay/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää