Jimm's

Jimm’s 20v historiikki, osa 8: Assembly

Jimms TeamAug 5, 2021 - lukuaika < 1 min Reading Time: < 1 minute

Assembly Computer Festival on Jimm’sillä yksi vuoden odotetuimmista, ellei jopa odotetuin tapahtuma. Jimm’s on ollut tapahtumassa mukana huhtikuusta 2007, ja tuolloin oltiin Tampereen Pirkkahallissa Winter 07 – tapahtumassa.
Paikka tapahtumassa siirtyi Jimm’sin silloiselta omistajalta Tietoasemalta, joka oli aiemmin ollut tapahtumassa mukana omalla pisteellään. Tapahtumaan lähdettiin innolla mukaan ja tämän jälkeen Jimm’s onkin ollut jokaisessa Assembly-tapahtumassa mukana.

Tapahtuma on kasvanut huomattavasti vuosien saatossa, ja Jimm’sin osallistuminen siinä mukana. Ensimmäisinä vuosina tapahtumaan lähdettiin yhdellä pakettiautolla, jonne mahdutettiin myyntipisteen kalusteet sekä koko myyntivarasto.
Nykyisin kalusteet rakennetaan tapahtumapaikan puolesta ja myytävät tuotteet lähtevät Jimm’siltä tapahtumapaikalle rekalla lavatoimituksena.

Nykyisin myyntipiste on monta kertaa suurempi kuin ensimmäisissä tapahtumissa ja tuotevalikoimaakin on huimasti enemmän. Lisäksi toimitamme tapahtumaan pelitietokoneita, oheislaitteita ja pelituoleja mahdollistamaan peliturnauksia.
Assytaipaleen alkuvaiheella tapahtumaan tomitettiin muutamia kymmeniä koneita, nykyisin voidaan puhua jo sadoista kappaleista.

Assemblyt ovat Jimm’sille vuoden isoja merkkipaaluja ja niihin valmistaudutaan aina huolella. On mukavaa nähdä, miten pelaaminen kiinnostaa yhä laajempaa yleisöä. Assemblyjen pääkoordinaattori Pekka Aakko kertoo, että Jimm’s on tärkeä osa tapahtumaa ja myös kävijöiden keskuudessa odotettu ja arvostettu yhteistyökumppani.

Maailmantilanteen ollessa poikkeuksellinen, Assemblyjen ajankohtaa on siirretty tänä vuonna syksymmälle – toivottavasti näemme silloin!

Tapahtumaa odotellessa katso Youtube-kanavaltamme roadtrip-video jossa käydään läpi Assemblyjen historiaa tarkemmin sekä haastatellaan Pekka “Pehu” Aakkoa.

https://blog.jimms.fi/abzv/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää