Jimm's

Valokeilassa Nintendo Switch

Jimm's teamSep 27, 2023 - lukuaika 3 min Reading Time: 3 minutes

Nintendo Switch on yksi Nintendon suosituimmista ja innovatiivisimmista pelikonsoleista. Sen suurin valtti on sen monipuolisuus, sillä Switch toimii sekä perinteisenä konsolina että matkalle helposti mukaan lähtevänä käsikonsolina. Toinen konsolin ehdoton vetonaula on sen ainutlaatuinen, eksklusiivisten pelien kirjo. Tähän sisältyy mm. maailman suosituimpia pelisarjoja, kuten Pokémon, Animal Crossing, Super Mario ja The Legend of Zelda. Eksklusiivipelien lisäksi Nintendo Switchillä voi pelata myös muita suurta suosiota saavuttaneita pelejä, kuten Minecraftia, Fortnitea ja Skyrimia. 

Nintendo Switch -tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä perinteisen Nintendo Switchin lisäksi näyttökooltaan hieman suurempi ja laadukkaampi OLED Model. Molemmat mallit ovat pelattavissa televisioruudulta, käsikonsolina sekä omalta ruudultaan, mutta käsikonsolista eroten, langattomilla ohjaimilla yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Edellä mainittujen lisäksi Nintendo Switch -tuoteperheeseen kuuluu myös Nintendo Switch Lite, joka on hieman halvempi, pelkän käsikonsoliominaisuuden sisältävä malli.

Kuva: Miia Lyyra

Nintendo tuo käsikonsolit maailmankartalle – kerta toisensa jälkeen

Perinteisen konsolin ja käsikonsolin yhdistävä Nintendo Switch oli heti julkaisustaan alkaen jättimenestys. Vaikka käsikonsoleiden suosio ei Suomessa olekaan samalla tasolla kuin esimerkiksi Japanissa, on Nintendo Switch todistanut, että myös Suomesta löytyy laitteille kysyntää. Nintendo Switch onkin jo useampana vuonna ollut yksi joulun suosituimmista lahjahankinnoista. Tämä ei ole ihme, sillä juuri sen monipuolisuus erottuu edukseen erilaisissa olosuhteissa ja elämäntilanteissa. 

Hittiohjelmaa illanistujaisiin

Switchin monipuolisesta valikoimasta löytyy laaja kirjo pelejä, jotka soveltuvat erinomaisesti myös illanviettoon, sillä Nintendo Switch tukee samanaikaisesti jopa 8 langatonta ohjainta. Parhaimpia illanviettomahdollisuuksia tarjoavat mm. pelit Super Mario Party sekä Mario Party Superstars, Mario Kart 8 Deluxe, Mario & Sonic Olympic Games ja Instant Sports Summer Games. Monipuolinen party- ja paikallismoninpelivalikoima vastaa kiitetysti erilaisten pelaajien mieltymyksiin ja on illanviettoporukassa helposti lähestyttävissä myös sellaisille osallistujille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videopelien parista.

Materiaalia lokakuussa 2023 julkaistavasta Super Mario Bros Wonder – pelistä

Rakastetut hahmot yhdistävät ja kasvattavat yli sukupolvien

Nintendon yli 30-vuotinen historia on lähes yhtä vanha kuin yhtiön suosituimmat pelisarjat ja -hahmotkin. Monet lapset, joiden ensikosketus pelimaailmaan tapahtui Marion tai Linkin opastamana, ovat nyt aikuisia, joista monilta löytyy myös omia lapsia, jotka niin ikään nauttivat seikkailuista samojen hahmojen matkassa. Yksi Nintendo Switchin odotetuimmista ja Nintendon suurimmista julkaisuista koskaan onkin 12.5.2023 julkaistu The Legend of Zelda: Tears Of The Kingdom, joka voitti vuonna 2022 sekä The Game Awardsien että Golden Joystick Awardsien odotetuimman pelijulkaisun palkinnon.

Fanituotteet ovat yleinen tapa sisustaa ja ilmaista itseään

Lähes kulttimaisen suosion saavuttaneet, monien sukupolvien rakastamat hahmot koristavat myös fanituotteita. Ne ovatkin suosittu tapa sekä ilmaista itseään että koristaa omaa nörttivaltakuntaansa. Julisteet, figuurit, pehmolelut, lamput, vaatteet ja asusteet sekä tietysti hahmoin koristellut hiiret, ohjaimet, kuulokkeet ja muut pelaamisen oheistuotteet ovat suosittuja hankintoja, joita on kasvavissa määrin lisätty myös Jimm’sin valikoimaan. Pelaajien halu ilmaista itseään, koristella työ- tai pelipisteestä enemmän oman näköisensä on kasvanut viime vuosina myös länsimaissa. Yksi Jimm’sin tulevaisuuden tavoitteista onkin pystyä tarjoamaan Suomen mielenkiintoisin valikoima fanituotteita, joilla pelaajat voivat tuoda pelaajapersoonansa esiin myös pelipalvelimien ulkopuolella. 

https://blog.jimms.fi/acar/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää