Featured Big

Kevätkauden pelitärpeissä seikkailua, kauhua ja fantasiaa

Jimm's teamFeb 14, 2024 - lukuaika 3 min Reading Time: 3 minutes

Viime vuosi oli mitä mainioin pelivuosi lukemattomien kovien julkaisujen ansiosta. Sen jälkeen jääkin epäilemättä kova nälkä löytää lisää yhtä hyvää pelattavaa. Ei hätää, sillä Jimm’s tietää ja auttaa! Olemme koonneet muutamia kevään aikana julkaistavia pelitärppejä ja kerromme samalla miksi juuri nämä tulisi laittaa korvan taakse tai kenties suoraan ostoskoriin.
Makuja on monia, mutta olemme keränneet mukaan nimikkeitä ennen kaikkea laatu ja odotukset edellä. Kevät lähtee liikkeelle moninpelattavalla merirosvoseikkailulla sekä legendaarisella ja lapsiystävällisellä tasohyppelyllä. Sen jälkeen on luvassa fantasiaa ja kauhua aikuiseen makuun.

Hii-o hoi ja rommia pullo!

Skull and Bones on massiivinen avoimen pelimaailman merirosvokokemus, jonka ytimessä on yhteistyömuotoinen pelattavuus oman piraattiseikkailun ohella. Pelaaja aloittaa rikollisen uransa pohjalta, mutta kapuaa onnistumisten kautta korkeuksiin mainettaan kasvattaen. Kuvitteelliseen, fantasiaakin sisältävään merirosvoympäristöön kuuluvat hurjat laivataistelut, arvokkaat aarresaaliit ja jopa kauhistuttavat merihirviöt. Peli tulee myyntiin PS5:lle ja Xbox Series X:lle – myös Collector’s Editionina – 16. helmikuuta ja sen ikäraja on PEGI 18.

Legendojen värikäs kohtaaminen

Mario vs. Donkey Kong on legendaarinen tasohyppelypeli, joka julkaistiin aikanaan suositulle Game Boy Advance -käsikonsolille. Nyt suositun sankarihahmo Marion ja tämän arkkivihollisen Donkey Kongin välinen kilvoittelu on päivittynyt tähän päivään ja saapuu Nintendo Switch -pelikonsolille. Täysin uusi grafiikka, päivitetty pelattavuus, monipuolinen pulmanratkonta ja vauhdikas tasohyppelykokemus tekevät pelistä uudestisyntyneen kokemuksen. Pelissä on hauskan yksinpelikokemuksen lisäksi myös kutkuttava kaksinpelitila! Peli tulee myyntiin vain Nintendo Switchille 16. helmikuuta ja sen ikäraja on PEGI 3.

Eeppistä fantasiaa ja valtavasti tutkittavaa

Final Fantasy VII Rebirth jatkaa huippusuositun pelisarjan tarinaa viemällä pelaajat eeppiselle matkalle täynnä käänteitä, taisteluita ja merkitseviä keskusteluita. Toimintaroolipelinä se tasapainottelee tarinankerronnan ja taisteluiden välillä, mutta tarjoten myös yllätyksellisiä tapahtumia dramatiikkaa unohtamatta. Final Fantasy VII Rebirth onkin yksi vuoden 2024 odotetuimmista pelijulkaisuista ja tarjoaa taatusti rahalle vastinetta massiivisen sisältönsä ansiosta. Peli tulee myyntiin vain PS5:lle 29. helmikuuta ja sen ikäraja on PEGI 16.

Täydellisen selviytymiskauhun ehostettu paketti

Resident Evil 4 – Gold Edition on kokonaisvaltainen selviytymiskauhun virstanpylväs uusitussa ja päivityksillä täydennetyssä paketissa. Arvostelumenestyksensä ansainnut uusversio on päivittänyt aivan kaiken sitten alkuperäisen pelin. Toiminta on sujuvampaa, ohjaus tarkempaa, grafiikka upeampaa ja tunnelma entistäkin vaikuttavampi. Peruspelin lisäksi Gold Edition sisältää pelin julkaisun jälkeiset päivitykset, jotka täydentävät alkuperäistä tarinaa lisätehtävillä. Tämä on kauhua ja toimintaa toisiinsa saumattomasti yhdistävä peli, jota ei kannata missata, mikäli kauhupelaaminen yhtään kiehtoo. Peli tulee myyntiin PS4:lle, PS5:lle ja Xbox Series X:lle 15. maaliskuuta ja sen ikäraja on PEGI 18.

Hurjia hirviöitä avoimessa pelimaailmassa

Dragon’s Dogma 2 on kauan odotettu jatko-osa sen maineikkaalle avoimen pelimaailman toimintaroolipelille. Nyt myyttisten hirviöiden ja kiehtovien paikkojen täplittämä pelimaailma on entistä isompi ja seikkailu koostuu kahdesta kokonaisesta fantasiavaltakunnasta. Nämä poikkeavat toisistaan reilusti ja sisältävät runsaasti erilaisia hahmoja seuraajista opettajiin. Ennen kaikkea Dragon’s Dogma 2 on kuitenkin toiminnallinen sankarieepos, jossa pelaajan ohjaama keskushahmo kohtaa elämää suuremmat hirviöt yhdessä apulaistensa kanssa. Miekan ja taikavoimien käytön ohella peli palkitsee luovasta ongelmanratkaisusta vihollisten nujertamiseksi. Peli tulee myyntiin PS5:lle ja Xbox Series X:lle 22. maaliskuuta ja sen ikäraja on PEGI 18.

Pioneerin odotettu paluu

Alone in the Dark on arvostetun ja aikanaan ylistetyn klassikkopelin uusittu näkemys. Jo vuonna 1992 julkaistu alkuperäisjulkaisu oli yksi ensimmäisistä selviytymiskauhupeleistä ja sellaisenaan innoittaja monille muille genren suurnimille. Alone in the Dark vuosimallia 2024 on enemmän kuin pelkkä graafinen ja tekninen päivitys, sillä pelin jännittävä tarinavetoinen kokemus on luotu täysin uudestaan. Sen piinaava tunnelma, vaikuttava grafiikka ja kaikkea tätä täydentävä äänimaailma ovat omiaan tekemään pelistä yhden tämän kevään merkittävimmistä julkaisuista. Peli tulee myyntiin PS5:lle ja Xbox Series X:lle – myös Collector’s Editionina – 20. huhtikuuta ja sen ikäraja on PEGI 18.

Jos et näiden vinkkien pohjalta löytänyt omaa suosikkiasi, kannattaa tarkistaa koko ennakkotilattavien pelien listamme ja tutustua kattavaan uutuuspelien valikoimaamme. Voit myös aina soittaa 24/7 avoinna olevaan asiakaspalveluumme, josta saat lisäapua kaikkiin peli- ja tietokoneaiheisiin kysymyksiisi. Muista myös Jimm’s-lahjakortti, jolla voi hankkia pelien lisäksi paljon muutakin pelikulttuuriin liittyviä tuotteita!

https://blog.jimms.fi/acit/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää