Jimm's

Jimm’s x Conquer Gaming

Jimms TeamDec 1, 2020 - lukuaika 2 min
Reading Time: 2 minutes

Jimm’sin talliin uusi pelitiimi!

Jimm’s on peliskenessä tuttu nimi, ja olemmekin tehneet eri pelitiimien kanssa yhteistyötä jo monta vuotta. Tänään meillä on ilo julkistaa uusi yhteistyökumppani Conquer Gaming.

Conquer Gaming on vuonna 2016 perustettu suomalainen elektronisen urheilun organisaatio. Conquer kilpailee tällä hetkellä kolmessa eri pelissä, jotka ovat CS:GO, NHL ja Hearthstone. Lisäksi organisaatioon kuuluu kuusi ammattimaista sisällöntuottajaa, jotka lähettävät pelaamiseen liittyvää sisältöä suorana Twitchiin ja YouTubeen useina päivinä viikossa. Näyttökertoja kertyy vuodessa miljoonia. Conquerin CS:GO-joukkue on tehnyt hyviä tuloksia läpi kuluneen syksyn ja odotamme innolla NHL-joukkueen ensimmäisiä pelejä! Conquer Gaming on myös vihjaillut sosiaalisessa mediassa, että lähiaikoina organisaatioon on liittymässä ainakin yksi uusi striimaaja.

Yhteistyön puitteissa varustamme Conquer Gamingin räätälöidyillä Jimm’s – pelikoneilla, Nitro Concepts – pelituoleilla sekä Endgame Gear – pelitarvikkeilla.

Toimitusjohtajamme Antti Järvinen kommentoi: “Jatkamme iloisin mielin kilpapelaamisen mahdollistajana Suomessa tarjoamalla jälleen uudelle yhteistyökumppanille heidän tarvitsemansa työvälineet. Haluamme, että suomalaiset kilpapelaajat pysyvät maailman kärkikastissa ja samalla nostaa uudet lupaukset esiin. Siksi myös heidän taustajoukkonsa, kuten tärkeässä asemassa olevat striimaajat, voivat tehdä työtään kunnon työvälineillä.”

”Hienoa saada niinkin vahva brändi mukaan kuin Jimm’s! On upeaa, että he lähtevät tukemaan meidän striimaajia ja kilpapelaajia”, kommentoi Conquer Gamingin toimitusjohtaja Jyri Karvanen. ”Conquer Gamingissa asiat tehdään aina omalla tyylillä ja täydellä asenteella. Juuri siihen Jimm’s on mahtava kumppani. Tämä uusi yhteistyö tarjoaa Conquerille mahdollisuuden tuottaa entistä enemmän sisältöä eri kanaviin ja samalla voimme yhdessä Jimm’sin kanssa rakentaa kannustavampaa työskentely-ympäristöä niin striimaajille kuin myös pelaajille!”

Toivotamme siis Conquer Gamingin tervetulleeksi, sekä heille paljon hyviä peli- ja striimaushetkiä!

Tutustu joukkueeseen tarkemmin täällä!

https://blog.jimms.fi/abzd/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää