Featured Big

Tuttujen brändien jännittäviä uutuuksia Gamescom-messuilla

Jimm's teamAug 22, 2024 - lukuaika 2 min Reading Time: 2 minutes

On jälleen aika vuotuisen Gamescom-suurtapahtuman, joka järjestetään Saksan Kölnissä! Tällä kertaa Pro Gamers Groupilla ei ole messuilla omaa osastoa, mutta tuttujen brändien jännittäviin uutuustuotteisiin pääsee tutustumaan eri valmistajien esittelytiloissa.

European Hardware Awardsin Paras Pelituoli 2024 -sarjan voittaja noblechairs esittelee täysin uuden pelituolin ja Nitro Concepts puolestaan esittelee tehokkaita ja immersiivisiä Sim Racing -laitteistoja. Computexissä ensiesittelyn saanut, täysin uusi kotelovalmistaja HAVN on valmis ravistelemaan markkinoita innovatiivisilla ratkaisuilla ja vaikuttavalla muotoilulla!

noblechairs DAWN

Noblechairs DAWN on ollut tähän asti tarkoin varjeltu salaisuus, ja kyseessä onkin hyvin erityinen pelituoli!

Saksassa kehitetyssä ja italiassa valmistetussa pelituolissa yhdistyvät viimeisimmät ergonomiset ominaisuudet, laadukas työn jälki ja tyylikäs muotoilu aivan erityislaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Noblechairs palkittiin vastikään jälleen kerran EHA awardsin parhaana pelituolina, ja tämä uusi malli tulee varmasti jälleen kerran nostamaan rimaa ylemmäs. Uutuusmalli noblechairs DAWN on Gamescom-tapahtumassa ensiesittelyssä yleisölle ja siihen voi tutustua seuraavilla osastoilla:

GIANTS Software – Halle 6.1 | B061
LG Electronics – Halle 10.1 | B051
Cathedral Studios – Halle 10.1 | E-080

Lisäksi DAWN näkyy Gamestarin Find Your Next Game -striimissä.

Nitro Concepts

Tämä korkealaatuisista pelituoleista ja -pöydistä tunnettu valmistaja laajensi Sim Racingiin! Uutuustuotteissa hyödynnetään ”Sensit!” -yhtiön vaikuttavaa, haptisen palautteen teknologiaa, joka mahdollistaa eläytymiselle täysin uudet ulottuvuudet.

Vieraile MOZA Racingin osastolla hallissa 10.1 | C.039 ja koe livenä, miten Nitro Concepts voi antaa sinulle ratkaisevan nopeusedun ja entistäkin elämyksellisemmän kilpa-ajokokemuksen!

HAVN

Brändin ensiesittely tapahtui Taipeissa Computex 2024 -messuilla, ja nyt voit vihdoin nähdä uudet HAVN-kotelot livenä myös Euroopassa!

Cathedral Studiosin osastolla hallissa 10.1 | E-080 voit pelata vielä julkaisematonta kauhupeliä ”The Bornless” tehokkailla King Mod Systems -peli-PC:llä. Esillä on myös tyylikäs showcase jossa voit ihailla HAVN HS420 -koteloon rakennettua kokoonpanoa.


Kiinnostaako HAVN HS420 -kotelo? Ole nopea ja rekisteröidy tuhannen ensimmäisen joukossa tämän linkin kautta, niin voit saada ilmaisen päivityksen HAVN HS420:n VGPU Editioniin: https://havn.global/password

https://blog.jimms.fi/acn2/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää