Jimm's

Assyt tulee taas – ihan livenä!

Jimms TeamMar 24, 2022 - lukuaika < 1 min Reading Time: < 1 minute

Parin vuoden tauon jälkeen päästään vihdoin taas osallistumaan Assembly-tapahtumaan ihan paikan päälle! Onkin siis hyvä hetki muistutella muutamista messukävijälle olennaisista asioista.

Muistettavien asioiden lista on tällä kertaa vielä hieman normaalia pidempi, sillä nyt jos koskaan on ensiarvoisen tärkeää huolehtia myös omasta ja kanssamessuilijoiden terveydestä ja turvallisesta messureissusta.

Huudatukset ja Jimm’sin aktiviteetit

Jos olet vieraillut Assyilla aiemmin, muistat varmasti Jimm’sin lavalla toteutetut kisa-aktiviteetit ja huudatukset. Tällä kertaa aktiviteetit toteutetaan uusin tavoin. Samalla aktiviteetit tulevat ainakin osittain siirtymään Jimm’sin osaston vieressä sijaitsevalle päälavalle.

Jimm’sin messutarjoukset

Jimm’s tuo jälleen messuille myyntiin kattavan valikoiman tuotteita ja mainioita tarjouksia! Muistathan, että tarjoustuotteet ovat ostettavissa ainoastaan paikan päältä tapahtumasta eikä niistä ole mahdollista tehdä varauksia. Tarjoustuotteita on mukana reilut, mutta rajoitetut erät.

Tuotteiden saatavuudesta tiedotetaan myös somekanavissamme tapahtuman aikana.

Muista pestä kädet!

Isoissa tapahtumissa, kuten Assemblyilla, on aina paljon ihmisiä, joten kausiflunssat ja muut vastaavat sairaudet tarttuvat herkemmin. Muistathan siis pestä ja desinfioida käsiä usein! Kunnioitathan mahdollisuuksien mukaan myös etäisyyksiä ja annat muille messukävijöille tilaa tutustua tuotteisiin ja katsella tapahtumia rauhassa.
Osastollamme olevat demolaitteet puhdistetaan Jimm’sin henkilökunnan toimesta tiheästi, ja osastolta löydät myös käsidesiä.

Maksutavat

Jimm’sin osastolla shoppailu on monen messukävijän to do -listalla. Maksutapoina osastollamme käyvät kortti- ja mobiilimaksutavat sekä myös käteinen. Toivomme kuitenkin, että asiakkaamme suosisivat kortti- ja mobiilimaksuja.

Muut vinkit Assykävijälle

Assembly organisaatio on koonnut erinomaisen messukävijän muistilistan, tutustu siihen täällä: Assembly Partyopas

Lopuksi, muista iloinen mieli ja reipas messufiilis! Nähdään ihan kohta!

Postausta päivitetty 13.2.2024 ajankohtaiseksi.

https://blog.jimms.fi/ac04/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää