Behind the scenes

Mitkä ihmeen valvojaiset?

Jimms TeamOct 10, 2020 - lukuaika 2 min
Reading Time: 2 minutes

Me täällä Jimm’sillä pyrimme olemaan läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Yhtenä olennaisena kanavana toimivat MuroBBS ja IO-Tech BBS-foorumit. Muropaketilla on lisäksi erityinen paikka sydämissämme, sillä se on Mr. Jimm’sin ensimmäinen kauppapaikka ja se peruskivi, jonka pohjalta Jimm’sin toiminta on rakentunut ja kasvanut nykyiseen mittakaavaansa.

Ensimmäiset valvojaiset järjestettiin nimellä Murovalvojaiset, ja ne pidettiin 14.10.2014 MuroBBS-alustalla Jimm’sin omassa foorumiketjussa. Ajatuksena oli olla aktiivisesti läsnä, keskustella käyttäjien kanssa ja järjestää samalla aktiviteettia osallistujille.

Valvojaiset ovat alusta saakka olleet menestys osallistujien keskuudessa. Ensimmäisillä kerroilla foorumin palvelimet eivät valitettavasti jaksaneet kovien sivulatausmäärien ja liikenteen alla ja kaatuivat useampaankin otteeseen, mutta tästä otettiin opiksi ja neljänsiin valvojaisiin saatiinkin foorumipohjalle tehokkaampaa rautaa.

Minkälaista aktiviteettia sitten ollaan vuosien saatossa järjestetty? Yhtenä vuonna omalla sivustollamme järjestettiin aarteenetsintä. Ensimmäinen vihje julkaistiin foorumilla, ja tämän jälkeen seuraavat vihjeet löytyivät aina sivuiltamme käyttäjän ratkaistua edellisen arvoituksen. Toisella kertaa “huudatettiin” yleisöä, eli tarpeeksi monen “JEP!” -kommentin jälkeen julkaistiin uusia tarjouksia.

Tarjoukset ovat tietenkin olleet myös olennainen osa valvojaisia. Olemmekin pyrkineet tarjoamaan jokaisissa valvojaisissa monipuolista tarjouskattausta vaihtelevalla teemalla. Näiden tiimoilta on käynyt myös erinäisiä kommelluksia – jokainen Jimm’sin silloisesta henkilökunnasta muistaa varmasti ikuisesti tapauksen, jolloin supertarjouksessa olleita prosessoreja myytiin inhimillisen virheen ja järjestelmäpoikkeaman epäonnisesta yhdistelmästä johtuen moninkymmenkertainen määrä todelliseen tarjouserään verrattuna. Tämän korjaamiseksi puurrettiinkin sitten useampi päivä. Tapahtuneesta on sittemmin otettu opiksi ja asiat tuplavarmistellaan moneen kertaan 😀

Käyttäjäkokemus on meille myös tärkeä. Vuonna 2015 valvojaisissa beta-testattiin uudistettua web-sivustoamme, ja testin aikana saatiin paljon kullanarvoista palautetta ja runsaasti kehitysehdotuksia, jotka johtivat heti toimenpiteisiin. Sivuston kehitystyötä jatketaankin koko ajan asiakkaiden kanssa käydyn vuorovaikutuksen perusteella.

Valvojaisia järjestettiin aluksi kerran vuodessa, mutta yleisön pyynnöstä ne järjestetään nykyisin keväisin ja syksyisin. Striimimuotoiseen toteutukseen siirryttiin pari vuotta sitten, ja samalla tapahtuma on laajentunut huomattavasti monipuolisemmaksi ajankohtaisine vierailijoineen, keskusteluosioineen ja kilpailuineen!

Tänään, 16.10.2020 valvojaisten teema painottuu lanihenkisyyteen, sillä samalle viikonlopulle sattuvat sopivasti myös ensimmäistä kertaa virtuaalimuodossa olevat Assemblyt. Ovatko nämä siis varjo-Assyt, vai onko heillä varjovalvojaiset? Virittäydy siis JimmsPC Youtube-kanavallemme ja tule ottamaan selvää!

Keksi blogille nimi – kilpailu on päättynyt, tulokset julkistetaan myöhemmin!

https://blog.jimms.fi/abz9/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

“Your toaster will never be the same”

“Your toaster will never be the same”

Jimm's teamApr 12 - lukuaika 2 min
Optimoitu koneratkaisu nopeuttaa työtä ja parantaa ajankäyttöä

Optimoitu koneratkaisu nopeuttaa työtä ja parantaa ajankäyttöä

Jimm's teamApr 6 - lukuaika 3 min
School of Gamingissa oppiminen on hauskanpitoa

School of Gamingissa oppiminen on hauskanpitoa

Jimm's teamMar 22 - lukuaika 2 min
Kilpa-ajon huumaa omasta olohuoneesta käsin

Kilpa-ajon huumaa omasta olohuoneesta käsin

Jimm's teamMar 15 - lukuaika 3 min
Projekti: Keijon kone vesille!

Projekti: Keijon kone vesille!

Jimm's teamMar 8 - lukuaika 5 min
AMD:n uudet X3D-prosessorit: äärimmäistä pelitehoa!

AMD:n uudet X3D-prosessorit: äärimmäistä pelitehoa!

Jimm's teamMar 1 - lukuaika 2 min
Aikakoneessa Jimm’s <3 Assembly

Aikakoneessa Jimm’s <3 Assembly

Jimm's teamFeb 22 - lukuaika 3 min
Katso lisää