Behind the scenes

Mitkä ihmeen valvojaiset?

Jimms TeamOct 10, 2020 - lukuaika 2 min
Reading Time: 2 minutes

Me täällä Jimm’sillä pyrimme olemaan läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Yhtenä olennaisena kanavana toimivat MuroBBS ja IO-Tech BBS-foorumit. Muropaketilla on lisäksi erityinen paikka sydämissämme, sillä se on Mr. Jimm’sin ensimmäinen kauppapaikka ja se peruskivi, jonka pohjalta Jimm’sin toiminta on rakentunut ja kasvanut nykyiseen mittakaavaansa.

Ensimmäiset valvojaiset järjestettiin nimellä Murovalvojaiset, ja ne pidettiin 14.10.2014 MuroBBS-alustalla Jimm’sin omassa foorumiketjussa. Ajatuksena oli olla aktiivisesti läsnä, keskustella käyttäjien kanssa ja järjestää samalla aktiviteettia osallistujille.

Valvojaiset ovat alusta saakka olleet menestys osallistujien keskuudessa. Ensimmäisillä kerroilla foorumin palvelimet eivät valitettavasti jaksaneet kovien sivulatausmäärien ja liikenteen alla ja kaatuivat useampaankin otteeseen, mutta tästä otettiin opiksi ja neljänsiin valvojaisiin saatiinkin foorumipohjalle tehokkaampaa rautaa.

Minkälaista aktiviteettia sitten ollaan vuosien saatossa järjestetty? Yhtenä vuonna omalla sivustollamme järjestettiin aarteenetsintä. Ensimmäinen vihje julkaistiin foorumilla, ja tämän jälkeen seuraavat vihjeet löytyivät aina sivuiltamme käyttäjän ratkaistua edellisen arvoituksen. Toisella kertaa “huudatettiin” yleisöä, eli tarpeeksi monen “JEP!” -kommentin jälkeen julkaistiin uusia tarjouksia.

Tarjoukset ovat tietenkin olleet myös olennainen osa valvojaisia. Olemmekin pyrkineet tarjoamaan jokaisissa valvojaisissa monipuolista tarjouskattausta vaihtelevalla teemalla. Näiden tiimoilta on käynyt myös erinäisiä kommelluksia – jokainen Jimm’sin silloisesta henkilökunnasta muistaa varmasti ikuisesti tapauksen, jolloin supertarjouksessa olleita prosessoreja myytiin inhimillisen virheen ja järjestelmäpoikkeaman epäonnisesta yhdistelmästä johtuen moninkymmenkertainen määrä todelliseen tarjouserään verrattuna. Tämän korjaamiseksi puurrettiinkin sitten useampi päivä. Tapahtuneesta on sittemmin otettu opiksi ja asiat tuplavarmistellaan moneen kertaan 😀

Käyttäjäkokemus on meille myös tärkeä. Vuonna 2015 valvojaisissa beta-testattiin uudistettua web-sivustoamme, ja testin aikana saatiin paljon kullanarvoista palautetta ja runsaasti kehitysehdotuksia, jotka johtivat heti toimenpiteisiin. Sivuston kehitystyötä jatketaankin koko ajan asiakkaiden kanssa käydyn vuorovaikutuksen perusteella.

Valvojaisia järjestettiin aluksi kerran vuodessa, mutta yleisön pyynnöstä ne järjestetään nykyisin keväisin ja syksyisin. Striimimuotoiseen toteutukseen siirryttiin pari vuotta sitten, ja samalla tapahtuma on laajentunut huomattavasti monipuolisemmaksi ajankohtaisine vierailijoineen, keskusteluosioineen ja kilpailuineen!

Tänään, 16.10.2020 valvojaisten teema painottuu lanihenkisyyteen, sillä samalle viikonlopulle sattuvat sopivasti myös ensimmäistä kertaa virtuaalimuodossa olevat Assemblyt. Ovatko nämä siis varjo-Assyt, vai onko heillä varjovalvojaiset? Virittäydy siis JimmsPC Youtube-kanavallemme ja tule ottamaan selvää!

Keksi blogille nimi – kilpailu on päättynyt, tulokset julkistetaan myöhemmin!

https://blog.jimms.fi/abz9/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Joka pelaajan lahjaopas

Joka pelaajan lahjaopas

Jimm's teamNov 8 - lukuaika 2 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – lokakuu 2023

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – lokakuu 2023

Jimm's teamNov 3 - lukuaika 2 min
Pelaamisen ergonomia

Pelaamisen ergonomia

Jimm's teamOct 25 - lukuaika 2 min
5 + 5 askelta tietokoneen kokonaisvaltaiseen siivoukseen

5 + 5 askelta tietokoneen kokonaisvaltaiseen siivoukseen

Jimm's teamOct 11 - lukuaika 3 min
Jimm’s B2B custom: tehotyöasema tekoälykäyttöön

Jimm’s B2B custom: tehotyöasema tekoälykäyttöön

Jimm's teamOct 11 - lukuaika 2 min
Valokeilassa Nintendo Switch

Valokeilassa Nintendo Switch

Jimm's teamSep 27 - lukuaika 3 min
Valokeilassa PlayStation 5 

Valokeilassa PlayStation 5 

Jimm's teamSep 13 - lukuaika 2 min
Jimm’s B2B custom: tehotyöasema Ansys-simulointiin

Jimm’s B2B custom: tehotyöasema Ansys-simulointiin

Jimm's teamSep 11 - lukuaika < 1 min
Potkua tietokoneeseen näytönohjainpäivityksellä

Potkua tietokoneeseen näytönohjainpäivityksellä

Jimm's teamAug 30 - lukuaika 2 min
Jimm’s B2B custom: työasema Solidworks-mallinnukseen

Jimm’s B2B custom: työasema Solidworks-mallinnukseen

Jimm's teamAug 24 - lukuaika < 1 min
Katso lisää