Behind the scenes

NVIDIA RTX LHR-näytönohjaimet sekä osto-oikeusarvonnat

Jimms TeamSep 3, 2021 - lukuaika < 1 min
Reading Time: < 1 minute

Komponenttien ja erityisesti NVIDIA RTX 30 – sarjan näytönohjainten heikko saatavuus on puhuttanut kohta vuoden päivät. Saatavuustilanne on parantunut joidenkin mallien osalta huomattavasti, mutta joissain malleissa saatavuus on edelleen erittäin rajallista, ellei jopa olematonta.

Kryptovaluuttojen mainauksen suosio on ollut poikkeuksellisen suurta, ja se on omalta osaltaan haastanut toimitusketjuja. NVIDIA teki kortteihinsa LHR-päivityksen, joka rajoittaa korttien Ethereum-louhintatehoa, mutta ei vaikuta kortin tehoon pelikäytössä.
Alkuperäisiä malleja ei enää saada, vaan jatkossa kaikki mallit tulevat olemaan LHR-versioita (pl. RTX 3090).

Miten tämä sitten näkyy Jimm’sillä?

Olemme linjanneet heti LHR-mallien julkaisusta alkaen, että asiakastilauksiin vaihdetaan alkuperäisen mallin LHR-versio, joka on suorituskyvyltään pelikäytössä täysin alkuperäistä vastaava.
Asiakaspalvelumme tekee vaihtoja tilauksiin sitä mukaa, kun LHR-malleja saadaan varastoon. Vaihdot tehdään tilausjärjestyksessä, eikä tämä vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Joissain malleissa tilausjonot on jo saatu purettua, ja olemme nyt ryhtyneet tarjoamaan asiakkaille mahdollisuutta vaihtaa tilattu kortti toisen valmistajan malliin, jossa on parempi saatavuus.
Tuotepäällikkömme varmistavat, että alkuperäisen tilalle tarjottavat mallit olisivat ominaisuuksiltaan mahdollisimman lähellä alkuperäistä, mutta saatavuustilanteen takia täysin vastaavaa ei välttämättä ole saatavilla. Korvaavat mallit ovat myös LHR-rajoitettuja.

Asiakaspalvelumme kontaktoi asiakkaita tilausjärjestyksessä, jotta saamme toimitettua tilaukset alkuperäisen jonotusjärjestyksen mukaisessa järjestyksessä. Vaihdot eivät edellytä tilauksen tehneiltä asiakkailta toimenpiteitä, vaan asiakaspalvelumme on yhteydessä heihin vaihtoihin liittyen.

Osto-oikeusarvonnat

Olemme saaneet muutamista näytönohjainmalleista varastoomme tarjouseriä. Nämä mallit ovat sellaisia, joista ei ole ollut tilausjonoja. Asiakaspalautteiden pohjalta teimme päätöksen, että nämä valikoidut mallit myydään osto-oikeusarvonnan kautta.
Ilmoitamme valikoitujen tuotteiden tuotekortilla, mikäli tuote myydään vain osto-oikeusarvonnan kautta.

Miten se sitten toimii? Valikoitujen näytönohjainten tuotekortille ilmestyy oranssilla kehystetty tekstilaatikko, jossa kerrotaan arvonnasta, kun siihen ilmoittautuminen on mahdollista.
Tekstissä kerrotaan tarkat ohjeet arvontaan ilmoittautumiseen sekä ajanjakso, jolloin ilmoittautuminen on auki. Arvonnan voittaneille tehdään automaattisesti tilaus postiennakko-maksutavalla, poikkeuksellisesti ilman kuluja. Voittaneet saavat myös erillisen sähköposti-ilmoituksen osto-oikeudesta. Arvontaan osallistuminen vaatii sivuillemme rekisteröitymisen.

Kiitämme näytönohjaimen tilanneita asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja teemme edelleen kaiken mahdollisen, jotta saamme tilausjonot purettua ja näytönohjaimia myös listoille myyntiin.

https://blog.jimms.fi/abzw/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Uusimmat artikkelit

Tiedote 10.4.2024

Tiedote 10.4.2024

Jimm's teamApr 10 - lukuaika < 1 min
Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm’sin kuukauden suosituimmat tuotteet – maaliskuu 2024

Jimm's teamApr 5 - lukuaika 2 min
Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Modeemi vai reititin? Verkkolaitteen valinnan punainen lanka

Jimm's teamMar 13 - lukuaika 2 min
Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Pelipisteestä persoonallinen RGB-valaistuksella

Jimm's teamJan 17 - lukuaika 2 min
Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm’sin vuoden 2023 suosituimmat tuotteet

Jimm's teamJan 8 - lukuaika 2 min
Parhaat pelit pukinkonttiin

Parhaat pelit pukinkonttiin

Jimm's teamDec 13 - lukuaika 2 min
Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Uutta Jimm’s verkkosivuilla: suosikit

Jimm's teamDec 12 - lukuaika < 1 min
Katso lisää