Jimm's

7 vinkkiä inspiroivaan koulun alkuun!

Jimm's teamJul 29, 2022 - lukuaika 2 min
Reading Time: 2 minutes

Oletko jo listannut tarpeelliset tarvikkeet sujuvaan arjen starttiin koulua tai töitä varten? Helpota lomaltapaluun tuskaa seitsemän vinkkimme avulla!

1. Käytännölliset ja yksilöllisen näköiset tuotteet helpottavat arkea ja inspiroivat sinua.

Läppärilaukun ei tarvitse olla tylsä, vaan voit valita juuri omaan tyyliisi sopivan laukun laajasta valikoimastamme. Miltä kuulostaisi vaikkapa työmatkapyöräilyyn sopiva vedenpitävä reppu tai tyylikäs nahkainen olkalaukku? Mikä on paras laukkumalli juuri sinun tarvikearsenaalillesi?

2. Mikä läppäri on juuri sinun tarpeitasi ajatellen se paras?

Oppilaitoksesi saattaa vaatia tiettyjä ohjelmia tai toimintoja koneeltasi, ja itse haluaisit ehkä pelata sillä vapaa-aikana. Entä minkälaista akunkestoa vaadit koneeltasi? Nopeimmin löydät sinulle parhaan koneen Jimm’sin asiakaspalvelun avulla. Henkilökohtaista palvelua saat helposti kotisohvallesi, kun kirjaudut sivuillemme ja otat asiakaspalveluun yhteyttä chatin kautta.

3. Helpota elämääsi tarvikkeilla!

Näppärä hubi kulkee kevyesti mukana matkassasi, mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja puhelimen latauksen yhden USB-portin kautta. Mitä muita arjen pikku pelastajia voisit keksiä kouluarkeen tai työhösi?

4. Päivitä kulahtaneet lisälaitteesi!

Mitä tarvitset koulussa, kirjastossa tai kotona työskentelyssä? Mieti, mitä toimintoja kaipaat ja kuinka lisälaitteet voivat helpottaa arkeasi. Hyvä headset antaa työrauhan ja auttaa keskittymään. Laadukkaat näppäimistöt ja hiiret puolestaan mahdollistavat oikeat työasennot ja voit valita yksilöllisen näköiset oheislaitteet hukkumatta massaan.

5. Pidä huolta ergonomiasta!

Mikä onkaan kauheampaa kuin pakertaa tylsää esseetä kankut kipeänä? Opiskelu, työnteko ja pelaaminen sujuu huomattavasti helpommin, kun panostat kunnon työskentelyasentoihin – selkäsi voi paremmin eikä takamuksesi puudu koneella istuessa. Valikoimastamme löydät tuoleja joka makuun. Valikoiman mallit tarjoavat hyvää työergonomiaa ja miellyttävät myös esteettistä silmää.

6. Hyödynnä tarjoukset ja Jimm’sin apu!

Asiakaspalvelustamme saat tarvittaessa aina lisäohjeita, kellon ympäri, joka päivä! Tutustu lisäksi Back to School – tarjouksiimme!

7. …Ja tärkein; nauti koulun alusta tai töiden alkamisesta!

Hyvillä laitteilla ja oikealla asenteella pääset pitkälle.

https://blog.jimms.fi/ac2l/
0 0 votes
Artikkelin luokitus
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Katso lisää